Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton, în vizită la un centru din Reading în care trăiesc mai mulți refugiați ucraineni./ Foto: Profimedia

Kate Middleton, preferata micuților. Prințesa a petrecut câteva ore cu mai mulți copii ucraineni: i-a ținut în brațe și a colorat cu ei

Kate Middleton a făcut o vizită, de una singură, la un centru de refugiați ucraineni, aflat în Reading, orașul ei natal, în timpul căreia a discutat cu mai multe familii rămase fără viața lor din țara natală și a petrecut câteva momente în care s-a împreietenit rapid cu câțiva copii.

Este prințesă, dar, înainte de toate, Kate Middleton este mamă. Din această postură, a ținut să le ofere o alinare mamelor care au fugit din calea războiului din Ucraina alături de copiii lor. Prințesa de Wales s-a arătat deschisă să petreacă timp cu micuții ucraineni. A îmbrățișat o fetiță, a colorat și pictat cu alți micuți și le-a oferit zâmbete și îmbrășiări. "Kate, te iubesc", i-a scris o copilă adorabilă de cinci ani e o foaie albă.

Citește și: Ce nume folosește Kate Middleton de când s-a căsătorit cu prințul William. Soțul ei a fost primul care i-a spus așa

Kate Middleton
Kate Middleton, în vizită la un centru din Reading în care trăiesc mai mulți refugiați ucraineni./ Foto: Profimedia

Prințesa de Wales, impresionată de poveștile refugiaților ucraineni care au ajuns în Anglia

O femeie i-a povestit soției prințului William cum a reușit să fugă din Ucraina alături de fiul ei de trei ani și de mama ei, lăsându-și soțul pe front. Aceasta și-a șters o lacrimă, moment în care și-a cerut scuze, însă Kate a intervenit rapid și i-a spus câteva cuvinte de alinare: "E total de înțeles după toate prin câte ați trecut. Îmi doresc să putem face mai mult".

kate middleton
Kate Middleton, cea mai bună prietenă a copiilor. / Foto: Profimedia

După discuția cu prințesa, ucraineanca Galina le-a spus jurnaliștilor: "A fost ușor să vorbim cu ea, are o inimă mare. A încercat să mă facă să mă simt mai bine și mi-a spus că totul este în regulă și că putem trăi aici, unde ne putem găsit un job, întrucât în Ucraina nu ne mai putem întoarce".

Kate Middleton
Kate Middleton, în vizită la un centru din Reading în care trăiesc mai mulți refugiați ucraineni./ Foto: Profimedia

Citește și: Kate Middleton, gest inedit față de un băiețel de trei ani. Imaginile au făcut furori pe rețelele sociale

Nici alegerea vestimentară a lui Kate nu a fost întâmplătoare, căci aceasta a purtat o rochie bleumarin cu buline galbene, inspirată de culorile drapeului ucrainean, peste care a pus paltonul ei preferat. A asortat cu pantofi bleumarin din piele întoarsă, o centură subțire de aceeași culoare în talie și cercei cu perle. Bineînțeles, nu a renunțat nici la inelul ei de logodnă.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri