Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton / Foto: Profimedia

Kate Middleton se simte cel mai bine în prejma copiilor. Imagini delicioase cu ducesa în mijlocul unei găști de școlari

Prințul William și Kate Middleton se află zilele acestea într-o vizită oficială în Scoția. Cei doi nu au putut rata să se vadă cu mai mulți copii de școală primară, iar ducesa de Cambridge a părut că se simte cu adevărat în largul ei. 

Citește și: Câți bani câștigă bona copiilor lui William și Kate Middleton. Dădacă arată ca Mary Poppins și locuiește cu ducii de Cambridge 

Pentru prima lor oprire la Glasgow, William și Kate și-au petrecut dimineața cu un grup de copii mici care participă la un program pentru bunăstarea lor. Cei doi au asistat la o sesiune în care elevii de școală primară învață empatia, iar Kate a fost în centrul atenției. Aceasta a fost relaxată și zâmbitoare, a râs cu gura până la urechi și a participat cu interes la jocuri. Prințul William nu s-a putut abține și a făcut o glumă legată de dorința acesteia de a avea o mulțime de copii, așa cum făcuse și în urmă cu câteva luni, spunând că lui Kate i se trezește mereu intenția de a avea mai mulți moștenitori după ce se întâlnește cu copii de toate vârstele.

Kate Middleton
Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Citește și: Ce cariere își doresc copiii prințului William și ai lui Kate Middleton. Prințul George și prințesa Charlotte aspiră la joburi comune

Chiar și Kate a recunoscut acum ceva timp că îi este foarte greu să fie în preajma copiilor, iar asta pentru că îi place prea tare. Cel mai dificil îi este când cunoaște bebeluși, pentru că de fiecare dată își dorește să mai aibă și ea unul. Cu toate acestea, soțul ei consideră că familia este completă în formula actuală.

Kate Middleton

Atât în 2019, cât și în 2020, în timpul unor întâlniri cu poporul britanic, Kate Middleton a precizat că William nu și-ar dori mai mulți copii, scriu cei de la revista People. Ducii de Cambridge sunt părinții a trei copii: George, de 8 ani, Charlotte, de 7, și mezinul Louis, de 4 ani.

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri