Maria Teresa Turrion Borrallo, bona copiilor lui William și Kate/ Profimedia
Divertisment

Maria Teresa Turrion Borrallo, bona copiilor lui William și Kate/ Profimedia

Câți bani câștigă bona copiilor lui William și Kate Middleton. Dădacă arată ca Mary Poppins și locuiește cu ducii de Cambridge 

Prințul William și Kate Middleton sunt extrem de implicați când vine vorba de îngrijirea copiilor lor. Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea părinților, ei sunt, de asemenea, seniori regali și au un stil de viață destul de ocupat, care îi obligă să călătorească în toată lumea, așa că nu sunt întotdeauna disponibili.

Pentru ca cei trei copii ai lor, prințul George, în vârstă de opt ani, prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, și prințul Louis, în vârstă de trei ani, să nu rămână singuri și să fie îngrijiți așa cum trebuie, ducele și ducesa de Cambridge se bazează pe bona lor, Maria Teresa Turrion Borrallo, care a început să lucreze pentru familie când George avea doar șase luni. Dădaca, care arată ca Mary Poppins din viața reală, a devenit un membru indispensabil al familiei lor. Kate Middleon este foarte mulțumită de bona copiilor ei, astfel că le-a spus și prietenilor că este „uimitoare”, după cum a raportat My London. 

Maria este originară din Spania și a fost pregătită la prestigiosul Norland College, din Bath, unde bonele sunt învățate totul, de la cum să îngrijească copiii până la educarea acestora. În prezent, ea locuiește cu Wiliam și Kate în Palatul Kensington și este bine pregătită să se ocupe de copii atunci când cuplul regal este plecat. 

Maria Teresa Turrion Borrallo, bona copiilor lui William și Kate/ Profimedia
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona copiilor lui William și Kate/ Profimedia

Citește și: Cea mai bună prietenă a prințesei Diana este nașa prințului George: „A fost cel mai bun mod de a o onora”

Prestigiosul colegiu de bone este considerat cel mai bun din lume, asta datorită faptului că absolvenții lucrează pentru familii regale și celebrități din întreaga lume. La început, o bonă care tocmai a terminat școala va primi un salariu anual minim de 42.000 de lire sterline, iar bonele cu mai multă experiență ajung să câștige până la 120.000 de lire sterline pe an, plus avantaje cum ar fi haine și accesorii de designer, călătorii în străinătate și locuințe de lux. 

Directoul colegiului, Dr. Janet Rose, a declarat pentru The Mail că studenții trebuie să fie „creativi, rezistenți și practici”, și, foarte important, să fie capabili să păstreze secretele angajatorilor lor. 

„Norland oferă pregătire de clasă mondială celor care aspiră să fie cei mai buni profesioniști în îngrijirea copiilor”, se arată pe site-ul web al colegiului. 

Anual, instituția primește 100 de elevi, cu o rată de acceptare de 50%, iar cursul costă 15.000 de lire sterline, studenții fiind recunoscuți după uniformele lor iconice de Mary Poppins. Femeile poartă rochii cu o croială de tip A-line  și mănuși albe, în timp ce bărbații poartă o jachetă maro și pantaloni chino bej. Pălăriile maro în stil bărbătesc purtate de femei și cravatele bărbaților sunt inscripționate cu un „N” auriu care vine de la „Norland”. 

Citește și: Ce reguli trebuie să respecte prințul George, la doar opt ani. Prințul William și Kate Middleton sunt părinți foarte stricți

„Bonele Norland trebui să fie iubitoare, amabile, oneste, creative, practice, responsabile, organizate și dispuse să învețe și să se perfecționeze continuu pentru a face tot ce este mai bun pentru familiile și copiii cu care lucrează. Nu căutăm cunoștințe aprofundate despre bebeluși și copii mici pentru că asta vor învăța la colegiul nostru. În schimb, căutăm ceea ce nu putem preda, un angajament absolut de a fi persoana care schimbă lumea prin modelarea vieții copiilor cu care lucrează”, a declarat Dr. Janet Rose. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri