kate moss
Actualitate

Kate Moss, Mark Wahlberg. Profimedia

Kate Moss recunoaște că ședința foto cu Mark Wahlberg din 92 a fost o experiență teribilă: Totul era despre el. M-am simțit vulnerabilă

La 30 de ani de la celebra ședință foto cu Mark Wahlberg pentru un cunoscut brand de modă, Kate Moss recunoaște că nu i-a plăcut deloc experiența pe care a trăit-o alături de actorul din „Uncharted” și că s-a simțit „vulnerabilă și speriată”. Vorbind la Desert Island Discs cu Lauren Laverne, Kate a mărturisit că nu are „amintiri prea grozave” despre memorabilă sesiune foto din 1992, notează Daily Mail.

Perechea a pozat pentru Calvin Klein când ea se afla la începutul carierei de model, iar el era un rapper celebru cunoscut sub numele de Marky Mark.

Kate a explicat acum că la vremea respectivă Mark a transformat ședința foto într-un eveniment „doar despre el”, iar echipa nu a ajutat-o deloc.

„Amintiri nu prea bune. Mark era acest macho, totul era despre el. Avea un anturaj mare. Eu eram acel model la început de drum”.

Întrebată dacă s-a simțit tratată precum un obiect, Kate a spus: „Da, total, în plus eram vulnerabilă și speriată. Cred că s-au distrat pe seama vulnerabilității mele....Eram destul de tânără și naivă, lui Calvin îi plăcea asta. Chiar nu m-am simțit deloc bine înainte de filmare, nu m-am putut ridica din pat și am avut o stare de anxietate severă.”

Kate a mai atins acest subiect într-un interviu pentru Vanity Fair, când l-a descris pe Mark drept „un nesuferit”.

„Am avut o criză de nervi pe când aveam 17 sau 18 ani, când a trebuit să merg să lucrez cu Marky Mark și Herb Ritts. Nu mă simțeam deloc ok”. „A fost foarte aiurea să stau pe acest tip gol. Nu mi-a plăcut. Nu mi-a fost bine două săptămâni.”

Nici Mark nu are amintiri prea plăcute, recunoscând că nu s-a comportat corect cu Kate pe platou.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

El a declarat pentru The Guardian: „Probabil am fost puțin cam dur. Nu am fost foarte ok. — Dar am văzut-o ulterior și am salutat-o. Cred că ne-am văzut pe la un concert ici și colo, ne-am salutat”.

Într-un alt interviu, cu The Mail on Sunday, Mark a descris experiența de atunci drept „cel mai jenant moment al său”.

„Sesiunea foto pentru campania de lenjerie intimă Calvin Klein cu Kate Moss nu a fost în regulă, vad asta acum când privesc înapoi, dar la momentul respectiv a atras atenția doamnelor!”

„Să le explic copiilor mei filmarea asta și cariera mea de rapper, când vor fi suficient de mari pentru a mă întreba, va fi jenant.”

Etichete: kate moss , mark wahlberg

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri