The 55th Annual GRAMMY Awards - Backstage And Audience
Actualitate

Photo by Christopher Polk/Getty Images

Kelly Clarkson, lovitură pentru fostul soț. Cântăreața rămâne cu ferma de 10,4 milioane de dolari după divorțul de Brandon Blackstock

A trecut mai bine de un an de zile de când Kelly Clarkson a anunțat divorțul de soțul ei, Brandon Blackstock, iar acum se pare că aceasta va rămâne cu ferma în valoare de peste zece milioane de dolari.

Potrivit E!News, un judecător a stabilit ca proprietatea să-i revină prezentatoarei TV după divorțul de Blackstock, în ciuda faptului că el locuiește acolo de când s-au despărțit, din luna iunie a anului 2020.

Blackstock a cerut ca proprietatea să se împartă în mod egal între el și fosta soție, însă judecătorul a decis ca aceasta să-i revină lui Clarkson, întrucât ea a fost cea care a plătit 10,4 milioane de dolari pe ea.

Citește și: Ce a dus la divorțul dintre Kelly Clarkson și Brandon Blackstock după șapte ani de căsnicie: ”Era foarte gelos!”

Cântăreața și prezentatoarea TV a și-a exprimat intenția de a vinde această fermă, întrucât costurile de întreținere se ridică la 81.000 de dolari lunar. Judecătorul a respins, însă, această cerere și l-a obligat pe Blackstock să plătească chirie din luna aprilie a acestui an, el fiind singurul care locuia. Totodată, el primește nu mai puțin de 200.000 de dolari lunar de la Clarkson, potrivit unei decizii a unui judecător din luna iulie.

Kelly Clarkson a dezvăluit motivul pentru care a divorțat

Kelly Clarkson, în vârstă de 38 de ani, a explicat că a ajuns într-un punct în căsnicia cu Brandon Blackstock în care a considerat că ”asta nu e fericire”.

Cântăreața, în vârstă de 38 de ani și Brandon au divorțat la începutul lunii iunie a acestui an, după un mariaj de șapte ani.

În cadrul emisiunii pe care o moderează, Kelly a vorbit cu Glennon Doyle, care a scris o carte despre mariajul eșuat cu Craig Melton și despre cum s-a îndrăgostit de fotbalistul Abby Wambach. La un moment dat, ea i-a spus: ”Glennon, ai scris despre consecințele divorțului tău, ai pus acolo atâtea lucruri prin care trec și eu acum.”, a mărturisit cântăreața.

Citește și: Selena Gomez s-ar întâlni cu un celebru jucător din NBA. „Au ieșit împreună de câteva ori, s-au distrat de minune”

”E oribil, sunt atâtea părți rele. Cea mai grea a fost să le spun copiilor. Ca femeie, cred că e simplu să accepți că lucrurile nu mai funcționează și să le iei ca atare, dar când e vorba și de copii... e mult mai greu.”, a mai adăugat ea. 

Kelly a recunoscut, de asemenea, că în timpul mariajului cu Brandon a descoperit că nu se simte împlinită: ”Asta nu e fericire, amândoi merităm ceva mai bun”, a mai dezvăluit artista.

Etichete: divort , avere , kelly clarkson

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri