Kelly Clarkson și Brandon Blackstock
Divertisment

Kelly Clarkson și Brandon Blackstock divorțează după șapte ani de căsnicie / Getty Images

Ce a dus la divorțul dintre Kelly Clarkson și Brandon Blackstock după șapte ani de căsnicie: ”Era foarte gelos!”

A trecut mai bine de un an de zile de când Kelly Clarkson și Brandon Blackstock au decis să se separe, iar acum au apărut noi detalii despre motivele care au dus la aceasă ruptură.

Deși divorțul nu a fost încă pronunțat, Kelly Clarkson, celebra prezentatoare TV și artistă, se bucură din plin de perioada pe care o trăiește.

Potrivit unei surse citate de US Weekly, relația dintre ea și soțul ei a fost una foarte dificilă, întrucât acesta era gelos pe succesul ei.

Citește și: Kelly Clarkson, mărturisiri sfâșietoare despre divorțul de soțul ei: ”Nu este ușor. Copiii fac terapie!!”

”Relația lor era ”pe butuci” de mult timp. A câștigat sume importante de bani cu talk-show-ul pe care-l moderează și cu The Voice, iar Brandon era extrem de gelos pe succesul ei.

Potrivit sursei citate de Us Weekly, cântăreața în vârstă de 39 de ani ”abia acum poate să se bucure de succesul pe care-l are fără să-i fie rușine”.

Kelly Clarkson divorțează după șapte ani de căsnicie

Kelly Clarkson, câștigătoarea ”American Idol”, a anunțat că divorțează de Brandon, managerul de muzică country după șapte ani de căsnicie. Ei au împreună doi copii: River Rose (5 ani) și Remington Alexander (4 ani).

Artista a fost cea care a depus actele de divorț în luna iunie a anului trecut, iar surse apropiate ei au declarat că separarea a fost singura opțiune rămasă a cântăreței.

Citește și: KELLY CLARKSON DIVORȚEAZĂ DUPĂ ȘAPTE ANI DE CĂSNICIE. CE A CERUT ÎN DOCUMENTELE DEPUSE LA TRIBUNAL

”Kelly și Brandon au avut probleme în ultimele luni și depuneau eforturi să facă lucrurile să funcționeze. Amândoi și-au pus speranța în faptul că perioada de carantină departe de L.A. în Montana îi va ajuta să-și rezolve neînțelegerile din mariaj, însă această schimbare de mediu a făcut contrarul”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Cum a devenit cunoscută Kelly Clarkson

Kelly Clarkson a devenit faimoasă în 2002 când a câștigat show-ul American Idol. Prima ei piesă, "A Moment Like This", a fost nr.1 în US Billboard Hot 100 și a devenit cel mai bine vândut single din 2002 în SUA. A urmat apoi primul ei album, Thankful (2003). Al doilea, Breakaway (2004), s-a vândut în 12 milioane de copii la nivel mondial și i-a adus două premii Grammy. A lansat peste trei ani My December (2007), apoi All I Ever Wanted (2009).

Piesa "My Life Would Suck Without You" deține recordul pentru cel mai mare salt către locul 1 din topul Hot 100. Cu al cincilea album de studio, Stronger (2011), Clarkson a devenit primul artist care a câștigat de două ori premiul Grammy pentru Best Pop Vocal Album. A devenit apoi prima femeie din America cu cel mai bine vândut album de sărbători - Wrapped in Red (2013).

Citește și: Despărțirile anului 2020. Ce vedete și-au luat adio și nu mai formează un cuplu

Clarkson a vândut în total peste 25 milioane de copii ale albumelor sale la nivel mondial, iar Billboard a numit-o una dintre cele mai bune artiste pop din toate timpurile și a onorat-o cu premiul Powerhouse pentru calitățile ei vocale.

Totodată, aceasta este prima artistă din istorie care a ajuns nr. 1 în topurile Billboard pop, adult contemporary, adult pop, country și dance. A ocupat locul 19 pe lista VH 100 a celor mai bune cântărețe din lume. Kelly a cochetat cu actoria și a scris cărți pentru copii. Momentan este unul dintre antrenorii show-ului The Voice și gazda The Kelly Clarkson Show.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri