kelly, harry
Actualitate

Kelly Osbourne, prințul Harry. Profimedia

Kelly Osbourne îl critică pe prințul Harry: Este un plângăcios. La naiba, viața tuturor este grea

Kelly Osbourne îl critică pe prințul Harry. Fost vedetă de la „Dancing With the Stars”, fiica celebrului Ozzy Osbourne, nu s-a abținut de la cuvinte dure atunci când și-a exprimat părerea despre ducele de Sussex și dezvăluirile pe care acesta le-a făcut în cartea de memorii „Spare”, despre relația lui fracturată cu familia regală britanică.

În timpul unei apariții la podcastul I've Had It, în cadrul segmentului „Hit It or Had It”, Kelly a reacționat cu privire la prințul în vârstă de 38 de ani: „Harry este un plângăcios... se plânge că 'vai de mine, sunt singurul care a avut vreodată probleme mentale'. Viața mea a fost atât de grea!”.

Kelly a continuat: „La naiba, viața tuturor este grea”. „Tu ai fost prințul care s-a îmbrăcat în nazist, și acum încerci să te întorci ca Papă?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ducele de Sussex a abordat anterior scandalul din 2005, când a purtat o uniformă nazistă la o petrecere costumată. În seria documentar „Harry & Meghan”, din 2022, el a catalogat respectivul incident drept „una dintre cele mai mari greșeli din viața mea”. De asemenea, și-a cerut scuze public la acea vreme.

Opinia lui Kelly în legătură cu prințul britanic vine la doar câteva zile după ce tatăl acestuia, regele Charles al III-lea, a sărbătorit parada anuală Trooping the Color, de la care Harry și Meghan au lipsit. Palatul Buckingham nu a dat publicității lista de invitați.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri