Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

Prințul Harry, dezvăluiri fără precedent. Singurul lucru care i-a venit în minte atunci când a văzut-o pe Meghan Markle la nunta lor

Prințul Harry și Meghan Markle au fost în centrul atenției pe 19 mai 2018, atunci când și-au jurat iubire absolută în fața altarului. Deși nunta lor a fost privită de milioane de oameni, ducele de Sussex a dezvăluit cum a reușit să se concentreze pe ce era de fapt important pentru ei și să uite de toți oamenii care urmăreau ceremonia, având ochi doar pentru Meghan. 

Fiul Regelui Charles și-a amintit momentul când a văzut-o pentru prima dată pe Meghan Markle în rochie de mireasă și care a fost singurul lui gând atunci când fosta actriță se îndrepta spre el în Capela Sf. George. În cadrul documentarului despre povestea lor de iubire, Harry a mărturisit că atât el, cât și soția sa, au avut ochi doar unul pentru celălalt și au uitat că sunt priviți de milioane de oameni. 

Citește și: Cum vor sărbători prințul Harry și Meghan Markle ziua lui Archie. Puștiul împlinește patru ani în ziua încoronării lui Charles

„Singurul lucru care îmi trecea prin cap a fost: „Am găsit-o”. Eram priviți de toată lumea, dar când am văzut-o venind spre altar, pentru mine nu a mai existat nimeni. Eram doar noi doi”, a povestit prințul Harry. 

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

„H și cu mine suntem foarte buni să ne găsim unul pe celălalt în haos. Nu e ca și cum restul oamenilor nu ar conta, dar sunt trecători în povestea noastră”, a adăugat Meghan Markle în cadrul documentarului. 

În momentul când Meghan Markle a fost văzută în capătul capelei, la brațul socrului ei, Charles, imaginile surprinse din ziua nunții îl arată pe Harry vizibil emoționat, în timp ce o privea pe iubita sa cu un zâmbet de copil. Meghan a purtat o rochie de mireasă elegantă, simplă, de un alb pur, creată de Clare Waight Keller pentru Givenchy, cu mâneci trei sferturi și umerii goi. În timpul întâlnirii lor în fața altarului, Harry a fost văzut șoptindu-i lui Meghan „arăți minunat”, în timp ce aceasta a răspuns „mulțumesc”. În timpul ceremoniei, cuplul s-a ținut tandru de mână și au schimbat priviri pătrunzătoare. 

Citește și: Regele Charles, un nou gest de pace față de prințul Harry și Meghan Markle. Ce a făcut cu doar câteva săptămâni înainte de încoronare

După încheierea ceremoniei, Harry și Meghan au cântat imnul național împreună cu toți invitații, iar înainte de a părăsi capela au făcut o scurtă reverență în fața Reginei Elisabeta. Ducii de Sussex au radiat de fericire atunci când au ieșit din biserică și au oferit un sărut emblematic pe treptele Capelei Sf. George. 

Ulterior, cei doi au pornit într-o plimbare cu trăsura pe străzile din Windsor, unde zeci de mii de oameni s-au adunat pentru a vedea nunta regală.

Pe lângă persoanele apropiate care au fost invitate la capelă în ziua nunții, Harry și Meghan au avut câțiva invitați foarte importanți la ceremonia lor. Starul de la Hollywood George Clooney și soția sa Amal Clooney, gazda americană de talk-show Oprah Winfrey, actorul britanic Idris Elba, campioana de tenis Serena Williams și foștii colegi de distribuție ai lui Meghan de la Suits s-au numărat printre personalitățile de seamă care au luat parte la nunta ducilor de Sussex. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri