Premiere Of Sony Pictures' "House Bunny" - Arrivals
Actualitate

Kendra Wikinson, Foto: Profimedia

Kendra, fosta iubită a lui Hugh Hefner, a fost internată în spital. Tânăra a fost copleșită de muncă și de divorțul de partenerul ei

Kendra Wilkinson, fosta iubită a lui Hugh Hefner, trece prin momente delicate, ea fiind internată în spital în prezent, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate.

În vârstă de 38 de ani, fosta iubită a lui Hugh Hefner, care este mama a doi copii pe care îi are din mariajul eștuat cu Hank Baskett, a făcut un atac de panică, iar la scurt timp a mers la spital, unde a beneficiat de îngrijiri medicale.

Kendra, care a devenit cunoscută după apariția în „The Girl Next Door”, care a prezentat viața ei în vila Playboy, lucrează în prezent ca agent imobiliar și de curând a apărut în seria Kendra Sells Hollywood.

Citește și: Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea: ”Se întâmplau lucruri îngrozitoare!”

Potrivit Daily Mail, aceasta s-a confrunta cu insomnie marți noapte, iar la scurt timp a făcut un atac de panică. Miercuri, ea a ales să meargă la spital, unde specialiștii au decis să o interneze.

Conform sursei citate, Kendra, care are doi copii cu fostul soț: Hank Jr., de 13 ani și Alijah, de nouă ani, ar fi fost copleșită de încercarea de a găsi un echilibru între viața profesională și cea de familie.

Kendra Wilkinson și fostul soț

Kendra este cunoscută pentru problemele cu care s-a confruntat, ea declarând în diferite interviuri că s-a luptat cu o depresie severă în adolescență și a avut chiar câteva tentative de sinucidere.

Citește și: Declarația surpriză a Pamelei Anderson: “Hugh Hefner a fost singurul bărbat care m-a respectat”. Cum a ajuns să pozeze în revista lui

Kendra a suferit teribil după divorț

Problemele fostului iepuraș Playboy au apărut în 2018, când s-a separat de soțul ei după ce acesta a înșelat-o. Divorțul a fost finalizat în 2019 și a coincis cu momentul în care aceasta a rămas fără emisiunea Kendra On Top, ceea ce a făcut-o să sufere teribil.

„Am trecut printr-un divorț, am pierdut tot ce aveam, am pierdut show-ul, am fost nevoită să mă mut într-o casă mai mică. Nu am înțeles ce se întâmplă, mai ales că toate au venit din senin”, mărturisea femeia în cadrul unui interviu pentru podcastul On Display With Melissa Gorga, explicând că toate acestea i-au accentuat depresia.

De dragul copiilor, însă, a ales să caute ajutor și a mers la un terapeut: „Ei mi-au dat sens, m-au motivat să rămân în viață, să merg înainte, să-i duc la hochei și la baschet, să le zâmbesc când îi văd. Ei mi-au făcut inima să bată”, spunea ea.

Ce face în prezent Kendra Wilkinson

Premiere Of Sony Pictures' "House Bunny" - Arrivals

După ce fanii au adorat-o în reality show-ul Playboy Mansion, Kendra s-a îndreptat spre o altă carieră, cea imobiliară. Tânăra, care este și mama a doi copii, s-a alăturat echipei companiei imobiliare, Douglas Elliman, iar experiența sa va fi redată într-o miniserie documentară numită "Kendra Sells Hollywood", ce va fi lansată toamna aceasta, pe canalul Discovery +.

"Am fost la televizor, pe coperțile revistelor și am împărtășit fanilor mei toate suișurile și coborâșurile din viața mea personală. Acum oamenii pot urmări cea mai nouă aventură a mea ca agent imobiliar. Această„ fată de alături ”este gata să concureze cu armele mari!”, a spus Wilkinson într-un comunicat de presă.

În iunie 2020, Wilkinson a împărtășit fanilor că și-a promovat examenul imobiliar, la doar două săptămâni după ce a împlinit 35 de ani.

„Ceea ce am lucrat în timpul carantinei a fost în cele din urmă răsplătit prin promovarea examenului imobiliar din California de la prima încercare. A fost atât de emotonata încât nu am putut dormi nici măcar un minut, dar am făcut-o și acum pot să respir și să sărbătoresc munca grea”,  a anunțat ea pe Instagram la acea vreme, înainte de a le mulțumi copiilor ei, fiului Hank IV, de 11 ani, și fiicei sale Alijah Mary, 7, pentru sprijinul lor.

Evereden Kids Skincare Launch

 

Etichete: kendra wilkinson

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri