Lady Louise Windsor
Actualitate

Lady Louise Windsor este fiica prințului Edward și a lui Sophie, contesă de Wessex / Foto: Profimedia

Lady Louise, nepoata reginei Elisabeta, și-a luat un job de vară la care e plătită cu salariul minim. La toamnă începe facultatea

Lady Louise Windsor, nepoata de 18 ani a reginei Elisabeta a II-a, lucrează de câteva luni într-un magazin care vinde plante. Cea mai tânără dintre nepoții suveranei britanice și-a luat acest job de vară până va începe primul an de facultate la o universitate din Scoția. Mai mult, Louise este plătită cu salariul minim aferent vârstei sale, adică 6,83 de lire sterline (40 de lei) pe oră, scrie The Sun.

Fiica prințului Edward și a lui Sophie, contesă de Wessex, a lucrat în ultimele luni, timp de câteva zile pe săptămână, la un magazin de plante. Tânăra a întâmpinat clienții, a încasat banii pentru produsele vândute, ba chiar s-a și ocupat de îngrijirea plantelor, pentru nu mai mult de opt dolari pe oră. Aceasta se pregătește să urmeze cursurile Universității St. Andrews, acolo unde au studiat și s-au cunoscut prințul William și Kate Middleton.

Citește și: De ce a fost regina Elisabeta neașteptat de fericită de nunta prințului William și a lui Kate Middleton

Lady Louise Windsor
Lady Louise Windsor / Foto: Profimedia

Lady Louise locuiește alături de familia ei într-o vilă de 30 de milioane de lire sterline, dar acest lucru nu a împiedicat-o să rămână cu picioarele pe pământ, la fel cum povestesc și cei care au întâlnit-o la locul ei de muncă.

Un client al magazinului, care a întâlnit-o pe Louise în timpul programului și chiar a fost ajutat de ea în achiziționarea unor plante, a declarat pentru The Sun: "Nu mi-a venit să cred că este Lady Louise, a trebuit să mă uit de două ori. Este tare modestă și o tânără foarte drăguță, politicoasă și atentă cu clienții. A părut că îi place jobul. Nu ți-ai imagina niciodată că o nepoată a reginei ar lucra în spatele unei case de marcat".

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, plină de surprize și la 96 de ani. Și-a arătat calitățile de actriță într-un clip care i-a amuzat pe britanici

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri