linda evangelista
Actualitate

Linda Evangelista, înainte și după procedurile care au transformat-o total. / Foto: Profimedia

Linda Evangelista cere daune de 50 de milioane de dolari companiei care a "desfigurat-o iremediabil": "Am obosit să trăiesc așa"

În urmă cu câteva zile, Linda Evangelista a transmis un mesaj sincer despre drama pe are o trăiește de cinci ani, de când a făcut o procedură cosmetică nereușită. De atunci, supermodelul anilor '90 a pierdut numeroase contracte și se confruntă cu o depresie cruntă. Tocmai de aceea, Linda este decisă să ceară daune de 50 de milioane de dolari celor care i-au deformat fața și corpul.

Printre joburile pierdute de Evangelista se numără și reuniunea supermodelelor, ce a avut loc în 2017, care le-a adunat pe același podium pe Cindy Crawford, Naomi Capmbell, Carla Bruni, Claudia Schiffer și Helena Christensen, și la care ea nu a putut participa tocmai din cauza acelei proceduri de topire a grăsimii, care a transformat-o total.

linda evangelista

Citește și: Linda Evangelista, după ce a dispărut de cinci ani din viața publică: “Am fost brutal desfigurată în urma unei proceduri cosmetice”

Potrivit CNN, Linda a intentat proces și acuză compania care a dezvoltat procedura numită CoolSculpting de neglijență, reclamă mincinoasă și de faptul că nu a atras atenția asupra tuturor posibilelor efecte negative. Aceasta dorește daune în valoare de 50 de milioane de dolari pentru "suferinţa emoţională" şi "pierderile economice".

Linda Evangelista, tranformată totală

Supermodelul a trecut prin multiple proceduri în 2015 și 2016 pentru a-și subția coapsele, stomacul, spatele și bărbia. În urma acestora a rămas "şomeră şi incapabilă să câştige venituri ca model", a precizat în document una dintre cele mai bine plătite supermodele ale anilor '90, scrie și Agerpres.
Ea afirmat că nu a mai avut "niciun venit din meseria de model din 2016" şi că a trebuit să renunţe la angajamentele care îi impuneau să apară în public.

linda evangelista

Citește și:Emilia Clarke, actrița din ”Game of Thrones”, a vorbit despre operații estetice: ”Nu mă interesează standardele ridicole de frumusețe!”

Ce a povestit Linda Evangelista despre procedurile care au desfigurat-o

Într-o postare pe Instagram, intitulată „Adevărul, povestea mea”, fostul supermodel în vârstă de 56 de ani a scris:

„Astăzi am făcut un mare pas spre îndreptarea unei nedreptăți pe care am păstrat-o pentru mine de mai bine de cinci ani. Pentru fanii care s-au întrebat de ce nu mai lucrez de ceva vreme, în timp ce carierele colegelor mei au prosperat, motivul este că am fost brutal desfigurată de procedura CoolSculpting de la Zeltiq care a făcut exact opusul a ceea ce a promis. Intervenția prin care grăsimea urma să fie redusă nu a funcționat, iar asta m-a lăsat permanent deformată chiar și după ce am fost supusă la două operații de corectare, dureroase, dar fără succes. Sunt așa cum ar scrie presa ‘de nerecunoscut’ ”.

Linda a povestit apoi despre „depresia profundă” cu care se confruntă. 

„Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală sau HAP, un risc care nu mi-a fost explicat înainte de proceduri. Intervenția nu doar că mi-a afectat sursele de venit, ci m-a trimis într-o depresie profundă, într-o tristețe profundă și cea mai cumplită ură de sine. Am devenit o singuratică. Cu acest proces pe care l-am intentat, merg mai departe pentru a scăpa de rușineși pentru a face publică povestea mea. Am obosit să trăiesc așa. Aș vrea să ies pe ușă cu capul sus, deși nu mai arăt ca mine, a conchis Linda.

Fostele ei colege și-au aratăt susținerea în comentarii:„Ești un simbol, ești pentru totdeauna frumoasă din interior spre exterior. Suntem cu toții aici pentru a te sprijini și a te iubi”, a scris Carolyn Murphy. „Ești superbă Linda. Ești iubită și ai susținerea noastră”, i-a transmis și Amber Valletta. 

Ultima apariție a Lindei  la un eveniment public a fost în 2015.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri