Emilia Clarke
Divertisment

Emilia Clarke a vorbit despre operații estetice / Getty Images

Emilia Clarke, actrița din ”Game of Thrones”, a vorbit despre operații estetice: ”Nu mă interesează standardele ridicole de frumusețe!”

Emilia Clarke, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Game Of Thrones”, în vârstă de 34 de ani, a vorbit despre operațiile estetice pe care și le fac multe dive de la Hollywood în încercarea de a-și păstra tinerețea, însă ea nu este interesată să se încadreze în aceste ”standarde ridicole de frumusețe”.

Ideea de a se opera pentru a-și păstra tinerețea nu o încântă deloc pe actrița din Game Of Thrones, potrivit unui interviu pe care l-a acordat jurnaliștilor de la People.

”Ideea de a-mi lăsa fața pe mâinile cuiva care are un cuțit, nu, nu. Nu veni la mine cu așa ceva. Așa ceva nu se va întâmpla.”, a declarat actrița.

Citește și: Cum arată Emilia Clarke la un an jumate de la ultimul episod Game of Thrones

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că nu este speriată doar de ideea de a se opera, ci și de faptul că o operație estetică i-ar putea pune în pericol cariera.

”Sunt împotriva acestor operații din cauza fricii, dar și a faptului că există posibilitatea să nu pot să-mi fac jobul, să nu pot să-mi mișc fața.”, a mai mărturisit ea.

”Dacă cineva îmi va spune că trebuie să fac ceva ca să mă încadrez în standardele ridicole de frumusețe impuse de societate, o să-i spun să-și facă el. Nu sunt încrezătoare în felul în care arăt, dar îmi permit să-i spun cuiva care are o opinie despre cum ar trebui să arăt că nu sunt interesată să ascult.”, a mai adăugat actrița.

Citește și: Gestul care a castigat si mai mult respectul fanilor. Cum ajuta Emilia Clarke in plina pandemie

Emilia Clarke își dorește să îmbătrânească natural

Actrița a mai subliniat că a îmbătrâni este ceva natural și nu intenționează să intervină în acest proces. Mai mult de atât, anevrismele cerebrale care i-au fost aproape fatale au determinat-o să aprecieze mai mult viața.

Ce naiba e în neregulă cu îmbătrânirea? Care sunt cele două adevăruri din viață? Impozitele și moartea. Se întâmplă. Îmbătrânirea este garantată. Cred că femeile care arată cel mai frumos sunt femeile care nu par mai tinere”, a mai precizat ea.

Citește și: Priscilla Presley, dezvăluiri despre mariajul cu Elvis: ”Deveneam nervoasă când mergea singur undeva, femeile gravitau în jurul lui!”

În urmă cu 8 ani, celebra actriță britanică Emilia Clarke (32 de ani) a suferit un anevrism cerebral care aproape i-a fost fatal. Doi ani mai târziu, medicii au constatat că s-a întâmplat din nou și au operat-o de două ori pe creier, actrița dezvăluind ulterior că se consideră norocoasă, întrucât foarte mulți oameni aflați în situația ei nu supraviețuiesc, sau dacă scapă cu viață rămân de cele mai multe ori cu sechele.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri