Linda Evangelista
Actualitate

Linda Evangelista / Profimedia Images

Linda Evangelista, diagnosticată cu cancer mamar: ”Știu că sunt cu un picior în mormânt, dar mă bucur că trăiesc!”

Linda Evangelista, celebrul supermodel în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer mamar de două ori în ultimii cinci ani. „Nu mor din asta!”, spune ea, precizând că a reușit să învingă boala, cel puțin momentan. 

Linda Evangelista a apărut pe coperta revistei digitale WSJ, lansată de prietenul ei, fotograful Steven Meisel, iar în cadrul unui interviu aceasta a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2018.

„A fost descoperit la mamografia anuală”, a povestit ea, potrivit sursei citate.

Citește și: Linda Evangelista, despre reacția fiului ei după tratamentul cosmetic care a desfigurat-o: "Mami, îți mai amintești când erai veselă?"

„Anumite părți nu arătau bine și, din cauza altor factori medicali, fără ezitare, pentru că am vrut să las totul în urmă, am optat pentru o mastectomie bilaterală. Am crezut că este cea mai bună variantă pentru mine. Cancerul mamar nu avea să mă ucidă pe mine”, a mai precizat ea, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

În iulie 2022, supermodelul a simțit un nodul atunci când și-a palpat sânul și a știut că boala a revenit.

Medicul oncolog i-a confirmat temerile, iar ea a fost fermă:   „Nu vreau să arate frumos. Vreau să scoateți totul. Nu mor din cauza asta”, și-a amintit ea că i-a spus oncologului.

Deși acesta i-a spus că pronosticul ei este bun, modelul recunoaște că nu se poate bucura complet, pentru că rezultatul unei analize care indică riscul de cancer este mare. În plus, specialistul a avertizat-o că odată revenit, cancerul poate să fie și mai agresiv.  Totuși, ea a subliniat că știe că viitorul este incert, fapt pentru care este recunoscătoare pentru fiecare zi.

„Știu că sunt cu un picior în mormânt, dar sunt în modul de sărbătoare. Am trecut prin probleme grave de sănătate. Sunt în momentul în care sunt fericită pentru lansarea cărții mele. Sunt fericită să fiu în viață. Orice mi se întâmplă acum este ca un bonus”, a spus ea.

Citește și: Linda Evangelista, despre reacția fiului ei după tratamentul cosmetic care a desfigurat-o: "Mami, îți mai amintești când erai veselă?"

Ce povestea Linda Evangelista despre procedurile care au desfigurat-o

Într-o postare pe Instagram făcută acum ceva vreme, intitulată „Adevărul, povestea mea”, fostul supermodel a scris:

"Astăzi am făcut un mare pas spre îndreptarea unei nedreptăți pe care am păstrat-o pentru mine de mai bine de cinci ani. Pentru fanii care s-au întrebat de ce nu mai lucrez de ceva vreme, în timp ce carierele colegelor mei au prosperat, motivul este că am fost brutal desfigurată de procedura CoolSculpting care a făcut exact opusul a ceea ce a promis. Intervenția prin care grăsimea urma să fie redusă nu a funcționat, iar asta m-a lăsat permanent deformată chiar și după ce am fost supusă la două operații de corectare, dureroase, dar fără succes. Sunt așa cum ar scrie presa ‘de nerecunoscut'".

Citește și: Linda Evangelista, despre reacția fiului ei după tratamentul cosmetic care a desfigurat-o: "Mami, îți mai amintești când erai veselă?"

linda evangelista

Linda a povestit apoi despre „depresia profundă” cu care s-a confruntat: "Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală sau HAP, un risc care nu mi-a fost explicat înainte de proceduri. Intervenția nu doar că mi-a afectat sursele de venit, ci m-a trimis într-o depresie profundă, într-o tristețe profundă și cea mai cumplită ură de sine. Am devenit o singuratică. Cu acest proces pe care l-am intentat, merg mai departe pentru a scăpa de rușineși pentru a face publică povestea mea. Am obosit să trăiesc așa. Aș vrea să ies pe ușă cu capul sus, deși nu mai arăt ca mine",  a conchis Linda.

Citește și: Primele imagini cu Linda Evangelista, la 6 ani după ce a fost desfigurată în urma unei intervenții estetice: "Nu mai vreau să mă ascund"

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri