Teneisha Musumeci
Actualitate

Teneisha Musumeci / Foto: Instagram

Lucrează ca electrician, iar bărbații se îndrăgostesc de ea când o văd la muncă. Impresionează și cu pozele în costum de baie

Teneisha Musumeci, o tânără care lucrează ca electrician, spune că bărbații se îndrăgostesc de ea când o văd cât de pricepută e în meseria ei. 

De trei ani și-a ales blonda să lucreze în construcții și nu se dă în lături când vine vorba să-și murdărească mâinile, să se urce pe scări la mare înălțime sau să dea găuri în pereți și să întindă fire. Un filmuleț pe care l-a postat pe TikTok s-a viralizat rapid și a adunat sute de mii de vizualizări. Internauții au fost distrași de aspectul ei frumos și de silueta senzațională, dând o mai mică atenție felului în care taie găuri în acoperiș, mânuiește un burghiu sau un fierăstrău circular.

Citește și: "Vârsta e doar un număr, suntem inseparabili!" Mărturisirile inedite ale unei femei care iubește un bărbat mai tânăr cu 20 de ani

@teneishamusumeci 3rd year baby here we come #tradielady #sparky #apprentice #girlsintrade ♬ XO - Basically nightcore

Australianca are câteva mii de urmăritori și pe Instagram, acolo unde postează imagini de pe șantier, dar și de pe plajă, în costum de baie, sau de la petreceri, în rochii scurte și mulate. Acesteia îi place să-și etaleze silueta ca trasă prin inel, dar și colecția de tatuaje.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Experiența mea în această meserie a fost una pozitivă per total, dar am avut parte și de comentarii sexiste din partea bărbaților, iar alții se poartă ciudat în preajma mea. Mă enervează că unii dintre colegii mei îmbracă aceeași uniformă și nu au parte de aceleași remarci la adresa lor. Nu înțeleg astfel de comentarii, dar, din fericire, în ultimii ani am observat un număr tot mai mare de femei în acest domeniu. Una dintre cele mai bune prietene ale mele lucrează alături de mine, iar în companie cred că sunt în jur de 10 femei, ceea ce e minunat. Am început acest job la 19 ani, am făcut un curs de electrician timp de șase luni, apoi am primit un job", a povestit Teneisha, potrivit Daily Star, despre jobul văzut de unii ca fiind neobișnuit pentru o femeie.

Citește și: O tânără a ales să lucreze în construcții și face furori pe internet: ”Mi se spune că sunt prea frumoasă pentru a tencui pereți!”

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?