MacKenzie Scott divorțează de al doilea soț.jpg
Actualitate

MacKenzie Scott, fosta soție a lui Jeff Bezos, divorțează de al doilea soț / Getty Images

MacKenzie Scott, două divorțuri în mai puțin de trei ani. Fosta soție a lui Jeff Bezos s-a despărțit de profesorul care o cucerise

Nici a doua oară n-a fost cu noroc. MacKenzie Scott, fosta soție a lui Jeff Bezos, a depus actele de divorț de Dan Jewett, omul alături de care își refăcuse viața după separarea de omul de afaceri.

Potrivit Page Six, MacKenzie Scott și Dan Jewett divorțează după mai puțin de doi ani de căsnicie, iar în actele depuse în instanță și obținute de New York Times, Jewett nu a contestat decizia. Totodată, aceștia nu au nimic de împărțit, întrucât avea un contract prenupțial.

Citește și: Cine este Lauren Sanchez, iubita celui mai bogat om din lume, Jeff Bezos. Ce se știe despre relația lor controversată

Fosta soție a lui Jeff Bezos și Dan Jewett s-au căsătorit în secret în luna martie a anului 2021, iar primele zvonuri privind o eventuală ruptură între cei doi au apărut când numele profesorului a dispărut subit din angajamentele filantropice ale lui Scott.

Jeff Bezos,MacKenzie Bezos
MacKenzie Scott, fostă Bezos. Profimedia

Citește și: Fosta soție a lui Jeff Bezos s-a căsătorit în secret cu un profesor al copiilor ei. Fondatorul Amazon a făcut public un mesaj inedit

Totodată, în prezentarea ei de pe Amazon nu se mai regăsește nicio mențiune despre Dan Jewett, iar singura fotografie cu ei împreună, care exista pe site-ul fundației caritabile Giving Pledge, a dispărut acum.

Divorțul lui Scott vine la aproape trei ani de zile de când ea și Jeff Bezos au anunțat că se despart după un mariaj de 25 de ani.

Citește și: Jeff Bezos s-a mândrit cu iubita lui la un eveniment. Lauren Sanchez, într-o rochie roșie ca focul, mulată perfect pe trupul sculptat

MacKenzie Scott a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume, cu o avere estimată la 53 de miliarde de dolari, după ce a divorţat de fondatorul Amazon, Jeff Bezos, în 2019.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri