Ludmila Bălan
Actualitate

Ludmila Bălan are 65 de ani și arată demențial. / Foto: Facebook

Mama lui Dan Bălan, uimitoare la 65 de ani. Cu părul lung și blond, în rochii mini, tanti Ludmila are energia și silueta unei tinerele

Nu postează des pe rețelele sociale, dar atunci când o face, cea supranumită tanti Ludmila atrage numai remarci pline de uimire. Ludmila Bălan, mama artistului Dan Bălan, cunoscut din trupa O-Zone, este cu adevărat fenomenală. Recent, cu ocazia unui eveniment la care a cântat, la cei 65 de ani ai săi, femeia a demonstrat că e un titirez de energie.

Tanti Ludmila este o prezență plină de vigoare, cu un suflet tânăr și un spirit care îi invită și pe cei din jur să împrumute din energia ei și din pofta cu care-și trăiește viața.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Donna D’Errico, actrița celebră din Baywatch, s-a fotografiat în costum de baie după ce fanii au numit-o „bătrână”: „Pot face ce vreau”

Zâmbitoare, cu vitalitatea și silueta unei adolescente, Ludmila Bălan a fost o surpriză plăcută atât pentru cei care au dat nas în nas cu ea la evenimentul cu pricina, dar și pentru cei care au putut să o admire pe Instagram, acolo unde laudele au venit imediat, atât în română, cât și în rusă. Într-o rochie scurtă, deasupra genunchilor, strălucitoare, și cu părul blond și lung lăsat liber pe spate, prezentatoarea tv de peste Prut a demonstrat încă o dată că parcă a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe.

Ludmila Bălan
Ludmila Bălan are 65 de ani și arată demențial. / Foto: captură Instagram

Nu de puține ori, despre mama lui Dan Bălan s-a spus că nu îmbătrânește, căci cu greu i-ar putea ghici cineva vârsta din buletin. Nu se teme să poarte rochii mini, mulate pe siluetă și foarte decoltate. Ba mai mult, mai toată garderoba ei este compusă din astfel de piese. Îi plac culorile tari și ținutele tinerești și, de ce să nu recunoaștem, o prind de minune.

Citește și: Ce pensie are Adriana Iliescu, la 84 de ani: ”Ar fi păcatul meu!” Fiica ei e studentă la două facultăți

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri