marina voica
Actualitate

Marina Voica / Foto: Facebook

Marina Voica, despre decizia de a-și părăsi primul soț pentru bărbatul vieții ei: "Era puternic, fermecător, nu am putut să-i rezist"

Marina Voica și-a deschis sufletul și a făcut câteva destăinuiri despre viața personală. La 87 de ani, îndrăgita artistă este în continuare activă, elegantă, plină de energie și cu o poftă nebună de viață. Nu regretă deciziile pe care le-a luat în trecut, nici faptul că nu are copii sau că și-a părăsit primul soț pentru bărbatul care s-a dovedit a fi dragostea ei cea mai mare.

Marina Voica a trecut prin două mariaje. Numele primului soț îl poartă și astăzi, mai ales pentru că așa a devenit cunoscută. Marcel Voica a fost bărbatul care a cucerit-o și cu care s-a măritat prima oară, dar cu care a realizat că nu avea prea multe în comun. În timpul căsniciei s-a îndrăgostit de un alt bărbat, medicul Viorel Teodorescu.

Invitată în podcastul lui Adrian Artene, cântăreața a vorbit cu sinceritate despre deciziile ei.

„A venit alt om care a fost un bărbat adevărat, puternic, fermecător, nu am putut să-i rezist. Ce curaj am avut să părăsesc apartamentul de pe Calea Victoriei! Asta numai eu puteam să o fac, o rusoaică. O româncă nu, e foarte cerebrală. Au supt din laptele mamelor o anumită educație, una foarte bună. Dacă stau să mă gândesc, nu puteam să stau cu Marcel. Prea mare diferență era totuși. Sunt din familie de oameni intelectuali și el a fost prima generație încălțată. Nu e vina lui și nici vina mea. N-avea cum (să mă înțeleagă). El nu știa că eu aveam talent. Era foarte capabil, dar nu aveam nimic în comun. Când eram studenți, era drăguț, vorbea stâlcit rusește, drăguț, frumușel, iubit de gașca noastră moscovită. Dar l-am văzut la locul lui. (…) Și când a venit Viorel, tot din familie intelectuală, e cu totul altceva. Noi eram ca doi prieteni, nu ne săturam să vorbim de orice. Așa îmi lipsește…”, a povestit Marina Voica.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Curajul ei de la acel moment s-a dovedit a fi o decizie minunată pentru ea. Viorel Teodorescu a fost dragostea vieții ei și, deși acesta și-a dorit copii, Marina nu s-a văzut mamă. 

„Nu regret (că nu am avut copii). De ce să regret ceva ce cândva n-am vrut?! Eu știu ce fel de copil aveam?! La ce exemple de prieteni cu copii aveam... Foarte fericiți unii și nefericiți alții. Nu cred că eram o mamă… Sunt foarte exclusivistă. După ce îl alăptezi, știi cum crește, tot sub ochii tăi, e al tău totul și la un moment dat crește, pe urmă învață să nu te mai respecte, și sufeream și, bineînțeles, dacă era băiat, era catastrofă. Dacă era băiat, cine știe ce cu ce ticăloasă ajungea și își bătea joc de el. În tot sunt posesivă”, a mai declarat artista.

Citește și: Marina Voica, un munte de energie și entuziasm. Face 100 de genuflexiuni pe zi, cumpărături online și trăiește la Breaza

Marina Voica duce un trai liniștit la Breaza

Originară din Rusia, artista are câteva trucuri care fac trecerea timpului mai prietenoasă: face exerciții fizice, mănâncă puțin, dar marele ei noroc sunt genele bune. A moștenit suplețea trupului de la părinții ei. Marina Voica s-a retras de ceva timp la Breaza, într-o casă cochetă, unde se bucură și de grădină. 

Citește și: Marina Voica are 39 de kg la 87 de ani. Cum le răspunde celor care spun că e prea slabă: “Nu sunt deloc piele și os, am un corp frumos”

Îndrăgostită de frumos și preocupată de cum se prezintă în lume, interpreta recunoaște că o parte semnificativă din venitul lunar o dă pe îmbrăcăminte și încălțăminte. De altfel, aceasta apare mereu îngrijită, în ținute cool și, deseori, în pantofi cu toc. Face cumpărături online și a ajuns să aibă peste 50 de perechi de încălțăminte. Marina Voica nu se plânge de bani, căci are o pensie de urmaș de pe urma soțului, medicul cardiolog Viorel Teodorescu, dar și o indemnizație de merit de la Ministerul Culturii.

"Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră. Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim dar mergem înainte că așa merge viața", spunea Marina Voica într-o emisiune tv, semn că ia ce e mai bun din orice experiență.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri