marina voica
Actualitate

Marina Voica la 86 de ani / Foto: Facebook

Marina Voica, un munte de energie și entuziasm la 86 de ani. Face 100 de genuflexiuni pe zi, cumpărături online și trăiește la Breaza

Marina Voica, una dintre cele mai îndrăgite artiste din generația de aur a muzicii pop, se menține și astăzi, la 86 de ani, într-o formă de invidiat. Are un tonus care le-ar face geloase pe multe femei mult mai tinere, gustă viața cu entuziasm și îmbrățișează tot ce se așterne în fața ei.

Cântăreața care a făcut furori cu energia și frumusețea ei are grijă la sănătate și nu se lasă pe tânjeală când vine vorba de mișcare. Lăudabil este că și acum face sport și nu renunță la rutina care implică 100 de genuflexiuni pe zi.

"Așa reușesc să îmi antrenez picioarele, să le am zdravene, să nu cad pe stradă. De tânără fac sport, am făcut gimnastică sportivă, în Rusia. Secretul este să începi doar cu câteva genuflexiuni, trebuie însă să ții minte cifra. Faci azi 10, iar de mâine încerci cu 15. Apoi, câteva zile, faci doar 15. Dacă faci prea multe deodată, nu dă rezultat și faci și febră musculară. De la 15, mergi la 20 și tot așa, crești treptat. Eu, la 86 de ani, încă mai fac 100 de genuflexiuni pe zi", a declarat Marina Voica pentru impact.ro.

Citește și: Margareta Pâslaru, o frumusețe de neegalat. La 78 de ani, artista a avut o apariție elegantă și rafinată la Gala UCIN

marina voica
Marina Voica la 86 de ani / Foto: Facebook

Marina Voica duce un trai liniștit la Breaza

Originară din Rusia, artista are câteva trucuri care fac trecerea timpului mai prietenoasă: face exerciții fizice, mănâncă puțin, dar marele ei noroc sunt genele bune. A moștenit suplețea trupului de la părinții ei. Marina Voica s-a retras de ceva timp la Breaza, într-o casă cochetă, unde se bucură și de grădină. 

Îndrăgostită de frumos și preocupată de cum se prezintă în lume, interpreta recunoaște că o parte semnificativă din venitul lunar o dă pe îmbrăcăminte și încălțăminte. De altfel, aceasta apare mereu îngrijită, în ținute cool și, deseori, în pantofi cu toc. Face cumpărături online și a ajuns să aibă peste 50 de perechi de încălțăminte. Marina Voica nu se plânge de bani, căci are o pensie de urmaș de pe urma soțului, medicul cardiolog Viorel Teodorescu, dar și o indemnizație de merit de la Ministerul Culturii.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: “Mă feresc de ele ca de ciumă”

"Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră. Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim dar mergem înainte că așa merge viața", spunea Marina Voica într-o emisiune tv, semn că ia ce e mai bun din orice experiență.

Foto: Facebook

 

 

Etichete: marina voica

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?