Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle a pregătit prânzul pentru 300 de oameni fără adăpost. / Foto: Profimedia

Meghan Markle a mers incognito să ofere ajutor persoanelor defavorizate. Puțini ar fi recunoscut-o într-o asemenea ipostază

Meghan Markle a petrecut într-un mod inedit cea mai mare parte a Zilei Recunoștinței. Aceasta a ținut să le fie aproape unor persoane mai puțin norocoase. Nu a vrut să iasă în evidență și a mers, fără să dea vreun anunț, la un centru care ajută femeile. 

Meghan Markle locuiește în Los Angeles alături de soțul ei, prințul Harry, și de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet. Aici a și crescut fosta actriță și tot aici a vrut să întoarcă celor defavorizați puțin din norocul ei. Ducesa a ajutat la prepararea a 300 de mese de prânz pentru femeile fără adăpost.

Citește și: Meghan Markle, despre perioada în care era “fata cu valiza” într-o emisiune din 2006: “Era despre frumusețe, deloc despre inteligență”

Meghan Markle a petrecut Ziua Recunoștinței la un centru care ajută femeile fără adăpost

meghan markle ziua recunostintei
Meghan Markle a gătit pentru femeile fără adăpost. / Foto: Fundația Archwell

Meghan nu a vrut să atragă atenția asupra sa. Cu mască de protecție pe față, pentru a pregăti mâncarea în condiții de siguranță, cu o șapcă neagră pe cap și un pulover verde, soția prințului Harry și-a luat locul la bancul de lucru.

Pe site-ul Fundației Archwell, fondată de ea și soțul său, Meghan apare în timp ce ambalează felii de plăcintă de dovleac pentru a ajunge la femeile fără adăpost din centrul LA-ului.

Mai mult, fosta actriță a pregătit o masă și pentru familia ei, așa cum a făcut și anul trecut, când a apărut într-o emisiune tv și a mărturisit că iubește să gătească.

Citește și: Cum a reacționat regina Elisabeta când prințul Harry și-a numit fetița Lilibet. Suverana era alintată așa de prințul Philip

Foto: Profimedia, Fundația Archwell

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?