Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle / Profimedia Images

Meghan Markle, apostrofată de un biograf regal: „Are un drum lung de parcurs înainte de a reveni în Regatul Unit!”

Meghan Markle, ducesa de Sussex în vârstă de 42 de ani, are un drum lung de parcurs, înainte de a se întoarce în Regatul Unit, atrage atenția un biograf regal.

Această declarație a fost făcută  după ce Meghan și prințul Harry au fost acuzați de ipocrizie, la scurt timp după ce au anunțat lansarea unui nou proiect pe o platformă de streaming online.

Într-o intervenție pentru GB News, jurnalistul Lee Cohen a vorbit despre ducii de Sussex, criticându-i dur: „Harry și soția sa au renunțat la rolurile din Familia Regală, i-au criticat pe membrii acesteia și au lansat acuzații dure la adresa lor. Acum Harry și sportul regilor? Harry nu pare să respecte tradiția moștenirii sale și vine să promoveze sportul regilor?”.

Meghan Markle și prințul Harry
Meghan Markle și prințul Harry / Foto: Profimedia

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, criticați pentru că au lipsit de la comemorarea prințul Philip: ”E o palmă peste față pentru Regină!”

„Există o ironie miraculoasă în toată această poveste, posibilă doar datorită ipocriziei fără egal a ducelui și a ducesei de Sussex”, a mai comentat jurnalistul, referindu-se la faptul că prințul Harry vine în Regatul Unit pentru a participa la evenimentele ce marchează zece ani de la înființarea Jocurilor Invictus.

În ceea ce o privește pe Meghan, jurnalistul a declarat că aceasta are nevoie să parcurgă un drum lung înainte de a se întoarce la Londra, el explicând acest aspect prin faptul că trebuie să le câștige încrederea membrilor familiei regale.

Citește și: Ultimele cuvinte pe care prințul Philip i le-a spus prințului Charles. Cei doi au vorbit cu câteva ore înainte ca ducele să moară

„Meghan este toxică. Nu spun că ducii de Sussex vor lansa un nou atac la adresa familiei regale la un moment dat. Dar este foarte, foarte clar că ei trebuie să le câștige încrederea rudelor, fapt pentru care au un drum lung de parcurs”.

Care ar urma să fie programul prințului Harry

Ducele de Sussex urmează să marcheze la Londra, la 8 mai, zece ani de Invictus Games, o competiţie sportivă pe care a fondat-o în 2014.

El urmează să susţină un discurs la o ceremonie organizată la Catedrala St. Paul, la Londra, a anunţat duminică pe X fundaţia.

Ultima vizită a prinţului Harry în capitala britanică a avut loc în februarie.

El i-a făcut o scurtă vizită regelui Charles al III-lea după anunţul cu privire la cancerul tatălui său.

Harry a declarat emisiunii Good Morning America că a ”sărit într-un avion” pentru a se duce să-şi vadă tatăl ”cât mai repede posibil”, după ce regele i-a anunţat diagnosticul său la telefon.

Palatul Buckingham a anunţat că Charles urmează să-şi reia activităţile publice marţi, după ce medicii săi au anunţat progrese ”foarte încurajatoare” ale stării de sănătate a monarhului, potrivit News.ro. 

Citește și: Prinţii Harry și Andrew nu îl mai pot înlocui pe regele Charles al III-lea în caz de incapacitate

Prinţul Harry, care a devenit oficial rezident în Statele Unite, unde s-a instalat în 2020, a revenit în regat în mai multe rânduri în ultimii trei ani.

În afara vizitei din februarrie, după funeraliile bunicii sale, regina Elizabeth a II-a, în septembrie 2022, prinţul a mai făcut o vizită-fulger în Regatul Unit la încoronarea tatălui său, la 6 mai 2023, fără Meghan, şi câteva săptămâni mai târziu, pentru a depune mărturie într-un proces cu un tabloid împotriva căruia poartă numeroase bătălii judiciare.

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri