Prințul Harry și Meghan Markle
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle au doi copii împreună. / Foto: Profimedia

Meghan Markle încearcă să le ofere copiilor ei o viață cât mai normală. Ce face în fiecare zi pentru ei și pentru prințul Harry

Într-un nou episod al podcastului său, Archetypes, Meghan Markle a făcut câteva dezvăluiri despre viața de familie. Mamă a doi copii, ducesa de Sussex a povestit despre obiceiul la care nu se abate în nicio dimineață, pe care-l face cu mult drag.

Diminețile sunt pline de agitație în casa din Montecito, California, a prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle. Cu doi copii mici, de un an și trei ani, ducii de Sussex sunt foarte atenți să se ocupe de toate nevoile acestora și să le creeze un mediu în care să simtă iubire și confort.

Citește și: Ce rutină au Meghan Markle și prințul Harry după ce își culcă copiii: „Suntem ca majoritatea oamenilor”

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Oh, soțul meu? E grozav", a spus Meghan când a fost întrebată dacă Harry o ajută să aibă grijă de cei mici. "Misiunea" principală a prințului este să-l convingă pe Archie să coboare din pat și să meargă la parter, cu restul familiei, dimineața. 

Obiceiul la care fosta actriță nu renunță și pe care-l face cu plăcere este să pregătească, pentru Harry și copii, micul dejun în fiecare zi. "Fac micul dejun pentru toți trei. Este foarte important pentru mine și iubesc să fac asta. Am mereu ambele monitoare audio ale copiilor cu mine, pentru a-i auzi. O iau pe Lili câd se trezește și o aduc la parter. După o jumătate de oră, se trezește și Archie. Mă apuc că-i regătesc pachețelul de prânz și soțul meu mă ajută să-l aducă și pe el jos. E cel mai bun fel de a-mi începe dimineața. Apoi, hrănesc cei trei câini și îl ajut pe Archie să plece spre grădiniță. E ca un vârtej", a dezvăluit Meghan în cel mai nou episod al podcastului ei.

Citește și: Cei doi copii îi sunt mereu aproape! Cum și-a arătat Meghan Markle dragostea față de Archie și Lilibet în clipul ei aniversar

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri