Printul Harry si Meghan Markle/ Profimedia
Divertisment

Printul Harry si Meghan Markle/ Profimedia

Ce rutină au Meghan Markle și prințul Harry după ce își culcă copiii: „Suntem ca majoritatea oamenilor”

Meghan Markle a dezvăluit care este rutina ei și a prințului Harry, după ce îi culcă pe cei mici. Ducii de Sussex sunt un cuplu normal, care își ocupă timpul liber cu seriale și hobby-uri. 

Într-un interviu recent, soția prințului Harry a mărturisit cu ce își ocupă timpul atunci când copiii ei dorm. Meghan Markle a dezvăluit câteva detalii intime despre rutina ei și a ducelui de Sussex înainte de a merge la culcare. De la căutările „nesfârșite” a unui film sau serial pe platformele de streaming, în rarele ocazii când pornesc televizorul, la jocuri pe telefon și aplicații de limbi străină, cei doi au un program asemănător cu cel al oamenilor de rând. 

„După ce îi punem în pat pe cei mici, ne jucăm puțin Wordle, sau mă ocupă de lecția me pe DuoLingo. După aceste două lucruri, dacă pornim televizorul, ceea ce se întâmplă destul de rar, suntem ca majoritatea oamenilor. Căutăm la nesfârșit ceva, până când obosim și ajungem să nu ne mai uităm la nimic”, a declarat Maghan Markle. 

Citește și: Cum descrie Meghan Markle relația pe care a avut-o cu regina Elisabeta a II-a. Ducesa face noi dezvăluiri într-un interviu amplu

Ducesa a mai dezvăluit că fiul ei, Archie, în vârstă de trei ani, este un mare fan al serialelor de desene animate pentru copii. Atât Meghan, cât și Harry au decis să lucreze de acasă în ultima perioadă, pentru a se ocupa exclusiv de educația copiilor lor. Din acest motiv, timpul petrecut împreună le permite să aibă hobby-uri și să se relaxeze cu activități de familie. 

Care e cea mai mare dorință a lui Meghan Markle pentru micuța Lilibet

Meghan Markle a lansat un nou episod din podcastul său Archetypes, unde a avut-o ca invitată  pe Paris Hilton. Cele două au vorbit despre stereotipurile cu care personalitatea TV s-a confruntat de-a lungul carierei sale, iar soția prințului Harry a făcut dezvăluiri despre ce își dorește pentru viitorul fiicei sale, Lilibet. 

Micuța are doar un an, însă fosta actriță este pregătită să îi ofere o educație perfectă și să o învețe încă de la o vârstă fragedă cum să abordeze problemele cu care femeile se confruntă în societate. În episodul emoționant al podcastului, Meghan a mărturisit care este cea mai mare dorință pentru fiica ei. 

Citește și: Meghan Markle, despre perioada în care era "fata cu valiza" într-o emisiune din 2006: "Era despre frumusețe, deloc despre inteligență"

În timp ce Paris a vorbit despre stereotipuri și despre modul cum i-au influențat acestea cariera, Meghan și-a amintit de vreme când făcea parte din emisiunea „Deal or Not Deal”, unde trebuia să țină o servietă în mână, iar concurenții să aleagă pe care vor să o deschidă, și a examinat cuvântul „bimbo”, care descrie „o femeie atrăgătoare, dar nu foarte inteligentă”. Fosta actriță a dezvăluit că speră ca fiica sa de un an să aibă „aspirații mult mai înalte” și un drum mai prietenos în față.

„Când aud de cuvântul bimbo, mă gândesc la multe lucruri negative. Nu văd asta ca un lucru aspirațional pentru o femeie, vreau ca fiicele noastre să aibă aspirații mult mai înalte. Vreau ca Lili a mea să vrea să fie educată și să fie inteligentă și să se mândrească cu aceste lucruri”, a declarat Meghan Markle. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri