Prințul Harry și Meghan Markle
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle, alături de restul familiei regale la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. / Foto: Profimedia

Meghan Markle, lăudată de britanici pentru reverența făcută în fața sicriului Elisabetei a II-a: "Sinonimă cu grația și eleganța"

Meghan Markle este una dintre cele mai urmărite figuri din aceste zile de doliu pentru britanici. Moartea reginei Elisabeta a II-a a adus apropierea ducilor de Sussex de restul familiei, așa că prințul Harry și soția sa au luat parte la procesiunile ținute în memoria suveranei.

După depunerea sicriului cu trupul Elisabetei a II-a în Westminster Hall, toți bărbații familiei regale și-au plecat capul, iar femeile au făcut reverențe solemne. Meghan s-a remarcat prin plecăciunea adâncă, un semn de respect și admirație. 

Citește și: Meghan Markle și Kate Middleton, gesturi subtile care arată aprecierea față de Regină. Prințesa de Wales nu a uitat nici de Lady Di

meghan markle
Meghan Markle, reverență în fața sicriului reginei Elisabeta a II-a. / Foto: Profimedia

Eticheta regală spune că femeile fac reverențe în fața regilor, iar acest lucru s-a întâmplat chiar și în fața sicriului Elisabetei a II-a. Meghan, de multe ori criticată pe rețelele sociale pentru mișcările făcute în ultimii doi ani, după mutarea cu prințul Harry și cei doi copii ai lor în SUA, a fost de data aceasta lăudată de foarte mulți oameni, scrie The Independent.

Citește și: Prințesa Anne, unica fiică a reginei Elisabeta a II-a, alături de suverană în ultimele 24 de ore de viață. A vegheat la căpătâiul mamei

Meghan Markle, lăudată de britanici

"Meghan Markle, ducesa de Sussex, a executat o plecăciune perfectă"; "Reverența lui Meghan a fost cea mai adâncă, iar dacă ne-am luat după retorica regală, arată cea mai mare admirație și respect pentru ea (pentru regină - n.r.)"; "Meghan a fost sinonimă cu grația și eleganța"- au fost câteva dintre comentariile de pe Twitter.

printii de wales si ducii de sussex
Ducii de Sussex au stat în spatele prințului și prințesei de Wales. / Foto: Getty Images

Alții au remarcat și că fosta actriță a purtat cerceii primiți chiar de la Elisabeta a II-a, un gest subtil, dar plin de semnificație, și, de asemenea, că Harry a părut mândru de soția lui.

Citește și: Prințul William, răscolit sufletește la procesiunile dedicate reginei Elisabeta a II-a. Totul i-a amintit de înmormântarea mamei sale

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri