printul harry si meghan markle (2)
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle / Foto: Profimedia

Meghan Markle și prințul Harry, imaginea pe care toată lumea o aștepta. Ducii de Sussex au făcut publică felicitarea de Căciun

Meghan Markle și prințul Harry au făcut publică imaginea folosită pe felicitările lor de Crăciun din acest an, ei transmițându-le astfel tuturor „sărbători fericite”.

Ducele și ducesa de Sussex au ales o fotografie în care copiii lor, Archie și Lilibet, nu apar, fiind surprinsă la Jocurile Invictus, care au avut loc în luna septembrie a acestui an, în Dusseldorf, Germania. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În fotografia respectivă, cei doi apar zâmbind și aplaudând, având în spate numeroși oameni.

„Vă dorim sărbători fericite. Vă mulțumim tuturor pentru suportul acordat în 2023”, a fost mesajul care a apare pe felicitare.

Citește și:Prințul Harry spune că el și Meghan Markle au fost "constrânși" să plece din Marea Britanie și să renunțe la rolurile în familia regală

Fotografia inedită a fost făcută publică la o zi de când prinţul Harry a obţinut în instanţă despăgubiri de 140.600 de lire sterline (aproximativ 180.700 de dolari), după ce Înalta Curte din Londra a decis vineri că a fost victima unei "modeste" interceptări telefonice şi a altor tipuri de colectare ilegală de informaţii practicate de jurnalişti ai unor ziare britanice, informează Reuters.

Prinţul Harry, care a devenit primul membru al familiei regale britanice de rang înalt din ultimii 130 de ani care a depus mărturie în instanţă atunci când a apărut ca martor principal la procesul din iunie, a dat în judecată Mirror Group Newspapers (MGN), editorul publicaţiilor Daily Mirror, Sunday Mirror şi Sunday People.

Prințul și prințesa de Wales au ales o imagine alb-negru

Săptămâna trecută, prinţul şi prinţesa de Wales au făcut publică o fotografie alb-negru a familiei lor. Cu toții apar în jurul prinţesei Charlotte, care stă pe un scaun. Toți cinci poartă cămăşi albe, iar Catherine, prinţesa de Wales, şi fiica sa, Charlotte, în vârstă de opt ani, poartă blugi, în timp ce prinţul de Wales poartă pantaloni negri, la fel ca cei doi fii, prinţul George (10 ani) şi prinţul Louis (5 ani).

Citește și: Prințul George știe deja că într-o zi va fi rege. Cum se asigură William și Kate că nu-l copleșesc de pe acum viitoarele îndatoriri

felicitare de craciun printii de wales
Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, în felicitarea de Crăciun 2023 / Foto: Profimedia

Indiscutabil, cea care a furat toată atenția a fost Charlotte. Pusă în prim-plan, pe scaun, fetița de 8 ani a părut mai degrabă o adolescentă, a afișat o postură sigură și un zâmbet larg, având și părul lung lăsat liber. Oamenii au observat imediat asta și au lăsat comentarii pe Instagram. "Ce dulce! Au crescut așa de mult! Doar uitați-vă la Charlotte"; "Parcă ieri avea 3 ani"; "Charlotte seamănă cu tăticul ei"; "Charlotte e superbă și arată ca o mică regina Elisabeta"; "Regina stă pe tronul ei"; "Wow, Charlotte e așa înaltă și matură"; "Charlotte este cea care conduce lucrurile în familie".

Imaginea a fost făcută de fotograful Josh Shinner, care a mai imortalizat vedete precum Florence Pugh, Jodie Comer şi Sam Smith.

Citește și: Gestul prințesei Charlotte care a făcut-o pe mama ei să roșească. Imaginile surprinse cu fiica prințului William au devenit virale

De asemenea, regele Charles și soția sa, Camilla, au publicat o imagine în care ei poartă robe şi coroane, în sala tronului de la Palatul Buckingham, în timpul încoronării din 6 mai.

Regele şi regina au fost surprinşi de fotograful Hugo Burnand, aceasta fiind a doua felicitare de Crăciun în care regele Charles apare ca monarh.

Citește și: Momentul când prințesa Diana i-a prins pe Charles și Camilla împreună: „Nu mă trata ca pe o idioată”

felicitare de craciun 2023 regele charles
Felicitarea de Crăciun 2023 a regelui Charles și a reginei Camilla / Foto: Profimedia

Cei doi stau unul lângă celălalt, regele Charles purtând Coroana de stat imperială, iar regina Camilla, pe cea a Reginei Maria. Charles apare în tunica de încoronare şi roba făcută din catifea de mătase purpurie, brodată cu aur şi purtată şi de regele George al VI-lea, în 1937.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri