printul william și printul george
Actualitate

Prințul William și fiul lui cel mare, prințul George, viitorii regi ai Marii Britanii. / Foto: Profimedia

Prințul George știe deja că într-o zi va fi rege. Cum se asigură William și Kate că nu-l copleșesc de pe acum viitoarele îndatoriri

Deși are doar 10 ani, prințul George știe că după bunicul lui, regele Charles, și tatăl său, prințul William, va fi rândul lui să urce pe tronul Marii Britanii.

Puștiul nu a aflat de viitorul rol pe care-l va avea de ieri sau de azi, ci de acum trei ani. În 2021, biograful regal Robert Lacey scria în cartea sa, "Battle of Brothers", că George ar fi aflat despre faptul că va fi rege încă din vara lui 2020, în preajma aniversării sale de șapte ani. Părinții lui s-au ocupat să-i spună "într-un moment controlat, ales de ei."

Potrivit unor persoane din interiorul Palatului, William și Kate s-au ocupat să-l pună la curent pe fiul lor cel mare de viitoare sale îndatoriri "în cel mai bun mod posibil", asigurându-se că nu-l copleșesc.

Citește și: Prințul George, fiul lui William și al lui Kate Middleton, replică tăioasă la adresa unui coleg: ”Tatăl meu va fi rege într-o zi!”

Prințul William și Kate Middleton se asigură că cei trei copii ai lor au o viață cât mai normală posibil

printul william, kate middleton si copiii lor
Prințul William și Kate Middleton au trei copii: George, Charlotte și Louis. / Foto: Profimedia

"E o dovadă de echilibru. William și Kate fac ceea ce trebuie, protejându-l astfel încât să poată avea o copilărie cât mai normală posibil, dar el (George) se familiarizează și cu îndatoririle ca viitor monarh. Are parte atât de experiențe ca membru al familiei regale, cât și ca băiețel normal", a povestit recent o sursă pentru People.

Mare parte din firescul în care sunt crescuți George, sora și fratele lui vine de la mama lor. "Faptul că are un trecut diferit, apreciază importanța timpului petrecut în familie. Nu a fost crescută în acest mediu aristocratic în care îți vezi copiii doar câteva momente pe zi", a mai spus persoana din apropierea familiei.

Citește și: Ce cariere își doresc copiii prințului William și ai lui Kate Middleton. Prințul George și prințesa Charlotte aspiră la joburi comune

Cu toate că viața lor nu este una convențională, Kate și William își doresc ca cei trei copii ai lor să aibă activități ca ale tuturor copiilor: să se joace în natură, să meargă la magazin, să se implice în treburile casei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Recent, cu ocazia încoronării regelui Charles, prințul George a avut un rol mai deosebit, fiind unul dintre pajii de onoare ai bunicului său. "A fost grozav", a spus un prieten de familie despre felul în care băiatul și-a făcut treaba. Mai mult, la scurt timp de la evenimentul urmărit de întreaga planetă, familia regală a făcut public un portret cu totul special, cel al proaspăt încoronatului rege Charles alături de viitorii moștenitori ai tronului, prinții William și George.

Citește și: Ce reguli trebuie să respecte prințul George, la doar opt ani. Prințul William și Kate Middleton sunt părinți foarte stricți

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri