Melanie Griffith, apariția care a stârnit îngrijorare
Actualitate

Melanie Griffith, apariția care a stârnit îngrijorare / Profimedia Images

Melanie Griffith, apariția care a stârnit îngrijorare. Ce au observat fanii pe fața actriței, la cinci ani de când a învins cancerul

Melanie Griffith, actrița în vârstă de 65 de ani, a stârnit îngrijorare printre fani. La sfârșitul săptămânii trecute, aceasta a fost fotografiată în timp ce se afla în mașină, iar în imaginile surprinse de paparazzi, aceștia au observat o cicatrice pe fața actriței.

Melanie Griffith, apariția care a stârnit îngrijorare
Melanie Griffith, apariția care a stârnit îngrijorare / Profimedia Images

Îmbrăcată în colanți și într-o bluză mulată pe corp, ambele negre, actrița a părut într-o formă fizică de invidiat. Aceasta a avut părul prins la spate, iar ochelarii de soare i-au completat cu succes look-ul. Totuși, în imaginile respective, fanii au putut identifica o cicatrice pe fața actriței, ce părea să fie în curs de vindecare.

Melanie Griffith, apariția care a stârnit îngrijorare

Citește și: Cum arată Stella Banderas, fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith. Tânăra are 24 de ani și este model

Potrivit Page Six, momentan nu se cunoaște motivul pentru care actrița avea acea rană pe față.

În 2018, însă, ea a făcut publică o fotografie în care avea nasul bandajat după ce fusese supusă unei intervenții chirurgicale pentru a-i fi îndepărtată o leziune canceroasă de pe față.

”Bandajată din nou după dermoabraziune, ultimul pas pentru a rezolva urmele lăsate de cancerul de piele[…]. Este un lucru înfricoșător atunci când ești actrița și muncă ta depinde de modul în care arătă față ta. Până la urmă, am realizat că trebuie să pun un pansament și este în regulă. Singură problema e că arat că o fraieră!”, declara atunci actrița.

Citește și: Melanie Griffith, în formă și la 64 de ani. Actrița, fotografiată în colanți, la o întâlnire cu Eva Longoria

De asemenea, tot atunci, aceasta i-a îndemnat pe oameni să meargă la medic.

”Dacă oricare dintre voi îl are (n.r. cancer de piele), rezolvați problema. Dacă stați la plajă și vă expuneți la foarte mult soare, aveți mare grijă. Folosiți creme de protecție. Mergeți la control la un dermatolog. Dacă nu aveți unul, găsiți sau mergeți la cea mai apropiată clinică și cereți un test de depistare a cancerului de piele!”, spunea Melanie Griffith.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri