Melanie Griffith
Divertisment

Melanie Griffith, criticată pentru operațiile estetice de la nivelul feței, apreciată pentru trupul zvelt. / Foto: Profimedia

Melanie Griffith, în formă și la 64 de ani. Actrița, fotografiată în colanți, la o întâlnire cu Eva Longoria

Vârsta este doar un număr pentru Melanie Griffith, iar dovadă sunt cele mai recente imagini cu actrița în vârstă de 64 de ani, în care apare îmbrăcată într-o ținută sport, super mulată pe corp.

Melanie Griffith, în vârstă de 64 de ani, a ieșit să ia prânzul cu prietenele ei, între care se numără și Eva Loongoria, iar aceasta a surprins privirile celor din jur, optând pentru o ținută sport.

Melanie Griffith, în formă și la 64 de ani.

Citește și: Cum arată Stella Banderas, fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith. Tânăra are 24 de ani și este model

În ciuda faptului că are 64 de ani, Melanie Griffith se mândrește cu o siluetă impecabilă, astfel că actrița n-are nicio problemă să poarte colanți ori o bluză mai transparentă, după cum se poate vedea în imaginile surprinse de paparazzi.

Melanie Griffith, în formă și la 64 de ani.

De cealaltă parte, Eva Longoria, în vârstă de 46 de ani, a ales să poarte o rochie midi, mulată pe corp, pe care a asortat-o cu adidași albi și cu o geantă mare, pusă în valoare de aplicațiile din lanțuri.

Melanie Griffith, în formă și la 64 de ani.

Melanie Griffith a fost criticată pentru operațiile estetice

În urmă cu câțiva ani, Melanie Griffith se număra printre actrițele de la Hollywood care au apelat devreme la serviciile medicilor esteticieni, speriate de primele semne ale îmbătrânirii. Atunci, ea ajunsese de nerecunoscut, însă un medic a ajutat-o să-și recupereze trăsăturile ”naturale.

Citește și: Cher, fericită și relaxată în vacanța din Portofino. Diva de 75 de ani arată spectaculos în colanți

”Nu mi-am dat seama de efectul operaţiilor estetice până n-am auzit oamenii în jurul meu întrebându-se: «Dumnezeule, ce şi-a făcut la faţă?!» M-au durut îngrozitor aceste cuvinte. Atunci m-am dus la un alt doctor, care a început proceduri de dizolvare a substanţei pe care mi-o injectase doctoriţa la care apelasem iniţial. Să sperăm că de acum înainte voi arăta mai normal”, a declarat Melanie în 2016.

Melanie Griffith, o viață amoroasă tumultuoasă

Melanie a suferit foarte mult în 2012, când a fost părăsită de Antonio Banderas (57 de ani), după 16 ani de căsnicie. Ei au împreună o fiică, Stella, de 21 de ani, care a rămas alături de mama ei şi a ajutat-o mult ca să treacă peste durerea despărţirii şi să-şi refacă frumuseţea pierdută.

Melanie Griffith a mai fost căsătorită cu actorul Don Johnson, în 1976, şi din 1989 până în 1996, mariaj din care a rezultat actriţa Dakota Johnson (28 de ani), şi cu Steven Bauer, între 1981-1989, împreună cu care are un fiu, Alexander Bauer, de 32 de ani. După trei divorţuri, actriţa a a rămas cu averea de 30 de milioane de dolari.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri