Melinda Gates
Actualitate

Melinda Gates își vede mai departe de viață după divorțul de Bill Gates. / Foto: Profimedia

Melinda Gates a înflorit după despărțirea de Bill Gates. Cum s-a distrat alături de fiica ei cea mare în New York

În luna mai, Melinda și Bill Gates au șocat cu anunțul despărțirii. După 27 de ani de mariaj, cuplul de miliardari a decis să divorțeze.

După o perioadă în care a preferat să stea departe de ochii publicului, Melinda a petrecut câteva zile alături de fiica sa, Jennifer, și de prietenele acesteia, în New York. A fost toată un zâmbet și s-a integrat perfect în gașca de tinerele. Au ieșit la masă, s-au plimbat pe străzile marelui oraș și s-au relaxat în halate pufoase și pijamale în camera lor de hotel din Mahnattan.

melinda gates

Jennifer Gates a fost cea care a făcut publice imagini care au arătat-o pe mama ei relaxată, în mijlocul fetelor.

melinda gates

Citește și: Cum arată insula pe care s-a refugiat Melinda Gates după anunțul divorțului. O noapte de cazare costă 132.000 $

Melinda și Bill Gates, divorț după 27 de ani de căsnicie

Melinda și Bill Gates
Melinda și Bill Gates

Într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft, Melinda și Bill Gates au transmis: "După ce ne-am gândit mult şi am muncit la relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei".

Citește și: Averea colosală pe care Melinda și Bill Gates o au de împărțit: de la Codexul lui da Vinci la o mașină de 2 milioane de dolari

”În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre. Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață”, au transmis cei doi într-un mesaj comun postat pe contul de Twitter al fondatorului Microsoft.

Ulterior acestei vești s-a aflat că Melinda a fost cea care a intentat divorț, după ce a constatat că relația cu Bill Gates este "ruptă iremediabil".  Aceștia au împreună trei copii: Jennifer (25 de ani), Rory (21 de ani) și Phoebe (18 ani).

 

 

Foto: Profimedia, Instagram, Getty Images

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri