cuplu
Actualitate

O tânără a dezvăluit un moment care a făcut-o să intre în pământ de rușine. / Foto: Shutterstock

Mesajul pe care o tânără voia să-l trimită unei prietene a ajuns, din greșeală, la iubit. Ce nu ar fi vrut să afle vreodată acesta

O tânără a dezvăluit un moment care a făcut-o să intre în pământ de rușine. În timpul unui schimb de mesaje cu prietena ei cea mai bună, ce avea loc concomitent cu o conversație prin SMS cu iubitul ei, fata a încurcat destinatarul și a dat un mesaj pe care n-ar fi vrut să-l trimită vreodată.

Mel, o femeie care lucrează la un post de radio din Australia, a povestit în direct ce SMS i-a trimis din greșeală partenerului ei de viață: o listă cu ce-i place și ce-i displace la el, o balanță făcută când se gândea să rupă relația. Tânăra făcuse lista pentru a se lămuri și a vrut să i-o trimită celei mai bune prietene, numai că a greșit destinatarul.

Citește și: Victoria Beckham a avut de furcă din cauza unei rochii mult prea scurte. Gafa vestimentară, surprinsă de paparazzi

Lista, care începe cu o mulțime de complimente care hrănesc orgoliul bărbatului iubit, evidențiază felul în care acesta arată când soarele este puternic, drept cap de listă în categoria "contra". "Spune că nu îi place cum arată când strânge din ochi și din nas". "E ceva adânc înrădăcinat. Spui că urăști un asemenea lucru dacă nu placi o persoană deloc și cauți orice motiv să te legi de ea", au comentat gazdele emisiunii în care s-a discutat gafa.

Pe lista "defectelor" partenerului ei mai apar lucruri precum: dorința de a locui cu părinții lui, faptul că nu-i place să călătorească, că este leneș, că este cheltuitor și nu vrea să economisească niciun ban, dar și faptul că s-a îngrășat sau că are prea multe haine.

Citește și: Gafa uriașă făcută de un fotbalist la gala de decernare a Balonului de Aur. Imaginile sunt virale:”Și-a lăsat toată familia în ploaie!”

La capitolul "pro", apar lucruri precum: miroase frumos, e grijuliu, are ochi frumoși, felul în care spune te iubesc, faptul că o iubește așa cum este și că-i spune că e frumoasă, felul în care o îmbrățișează.

Cei doi tineri au trecut cu bine peste acest hop, numai că șase luni mai târziu, bărbatul să fie cel care a decis să se despartă de Mel, scrie Daily Mail.

Etichete: despartire , cuplu , gafa

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri