lionel messi
Actualitate

Lionel Messi, generos cu colegii din naționala Argentinei / Foto: Profimedia

Messi, cadou impresionant pentru colegii din naționala Argentinei. Nu s-a uitat deloc la bani

Lionel Messi, campion mondial cu naționala de fotbal a Argentinei, a ales să le facă un cadou spectaculos colegilor lui din echipă. Nu mai puțin de 200.000 de euro a plătit starul pentru telefoane de aur personalizate.

Citește și: E braziliancă, dar e cea mai înfocată fană a lui Messi. Suzy Cortez pozează numai în ipostaze sexy și are 7 tatuaje cu preferatul ei

Messi nu i-a uitat nici pe cei din staff-ul tehnic, așa că numărul cadourilor a ajuns la 35. Căpitanul Argentinei a vrut să le mulțumească tuturor pentru că l-au ajutat să-și îndeplinească visul de a deveni campion mondial și totodată să le ofere o amintire care să ateste succesul și faptul că au fost o echipă unită. Telefoanele îmbrăcate în aur de 24 de carate au fost personalizate cu numărul de pe tricoul jucătorilor, numele lor, trei stele (câte una pentru fiecare CM din istoria Argentinei) și cuvintele "Campioni mondiali 2022".

telefoane messi
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

CEO-ul firmei care s-a ocupat de cadourile de lux a povestit pentru The Sun cum l-a abordat Messi pentru a-și surprinde coechipierii. "Lionel nu este doar cel mai bun din toate timpurile, ci și un client fidel al nostru. A luat legătura cu noi după finala Campionatului Mondial și ne-a spus că vrea să le facă niște cadouri speciale colegilor și celor din staff pentru a celebra victoria impresionantă, dar ne-a spus că nu vrea ceasuri, așa că i-am sugerat telefoane de aur inscripționate cu numele fiecăruia".

Citește și: Soția lui Messi, spectaculoasă în costum de baie, pe iaht în Ibiza. Fotbalistul, mai mândru ca oricând de frumoasa lui parteneră

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri