Lionel Messi and wife Antonela Roccuzzo spotted on a yacht in Ibiza
Divertisment

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo. Ibiza, iunie 2022. Profimedia

Soția lui Messi, spectaculoasă în costum de baie, pe iaht în Ibiza. Fotbalistul, mai mândru ca oricând de frumoasa lui parteneră

Lionel Messi și soția sa, Antonela Roccuzzo, se relaxează câteva zile în Ibiza, destinația lor preferată de vacanță. Alături de ei se află și fotbalistul Cesc Fabregas și soția acestuia, Daniella Semaan. 

Fotbalistul argentinian în vârstă de 34 de ani și partenera sa (34 de ani) s-au îmbrățișat și sărutat, iar Messi și-a sorbit adesea soția din priviri.

 

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Cei doi sunt într-o formă fizică excelentă. Lionel și-a expus abdomenul tonifiat într-o pereche de bermude multicolore, în timp ce Antonela și-a afișat silueta uluitoare într-un costum de baie verde deschis, la care a sortat o pereche de ochelari de soare.

În ultimii ani, Messi a mers în Ibiza împreună cu fostul coleg de la Barcelona, Luis Suarez.

Messi și Antonela sunt părinții a trei copii: Thiago (9 ani), Mateo (6 ani) și Ciro (4 ani).

Vezi și:

Cum a fost surprins Cristiano Ronaldo pe iahtul său de lux. Fotbalistul s-a bucurat de timpul petrecut alături de Georgina Rodriguez

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri