rachel tiktok
Actualitate

Rachel, tânăra care a primit un cadou neașteptat de la iubitul pe care tocmai în părăsise. / Foto: TikTok self_daily_love

"Mi-am părăsit iubitul după șapte ani și el mi-a dat un cadou". O tânără a fost uimită de ceea ce a primit ca dar de despărțire

O tânără a povestit pe internet despre cadoul primit de la fostul ei iubit. Rachel s-a despărțit de partenerul ei, după o relație de șapte ani. Aceasta s-a declarat șocată de ceea ce el i-a oferit în momentul în care și-au separat drumurile.

Rachel a dat pe TikTok mai multe detalii despre relația ei. Aceasta a spus că nu a impus limite clare de la început și că iubirea nu ar fi ținut mai mult de șase luni dacă s-ar fi iubit pe sine însăși.

Citește și: Povestea unor tineri care sunt împreună de 14 ani și au o relație deschisă: „Ne dorim o a doua mamă pentru fiul nostru, vrem ajutor”

@self_daily_love You dump him and he makes you a gift …. #fyp #foryoupage ♬ we fell in love in october - girl in red

Blonda a fost luată prin surprindere de cadoul de despărțire primit, cartea "Fall in Love with Yourself" ("Îndrăgostește-te de tine"), frumos împachetată într-un ambalaj roșu cu inimioare. Într-o notiță scrisă de mână, acesta i-a lăsat și un mesaj: "Știu că nu mă mai iubești, iubește-te pe tine acum".

"L-am părăsit după șapte ani și el mi-a dat acest cadou", a lăsat ea scris în dreptul filmulețului în care-și descoperă darul. Clipul a fost vizionat de peste 18 milioane de ori. Mulți internauți au fost curioși de cum s-au sfârșit lucrurile între Rachel și Kevin, l-au lăudat pe băiat pentru inteligența lui emoțională și pentru atenția dăruită fostei iubite. Alții au fost mai suspicioși și au considerat că mișcarea lui Kevin a fost una de a o manipula pe fată.

Citește și: Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”

 

Etichete: cadou , relatie , despartire , cuplu

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?