Sad,,Upset,And,Couple,In,An,Argument,In,Their,Bedroom
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”

O femeie înșelată de soț a ales să se răzbune într-un mod cu totul și cu totul inedit, dar faptele ei au fost taxate de internauți, mulți dintre aceștia fiind de părere că a mers prea departe.

La scurt timp după ce a aflat că bărbatul pe care îl iubea i-a fost infidel, femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a ales să se răzbune într-un mod inedit. Concret, ea a ales să spună lumii întregi ce a pățit, dar fapta ei a fost criticată de utilizatorii de internet.

Fără să stea pe gânduri, ea a scos salteaua pe care a dormit alături de soțul infidel în fața casei și a scris pe ea un mesaj dur.

„Am schimbat yala, X(numele partenerului). Ia patul și du-l la ea (n.r. amantă). Nemernicule. Voi divorța. Le-am spus copiilor ce ai făcut în patul nostru și nu-și mai iubesc tatăl”, a fost mesajul scris cu vopsea roșie pe salteaua scoasă afară.

„Mesajul” nu a fost văzut doar de vecini, însă. Ea a fotografiat salteaua și a postat-o pe Reddit, fără să-și dezvăluie identitatea, stârnit astfel ample comentarii.

Saltea scoasă în fața casei

Citește și: E "iubită profesionistă", dar nici măcar nu se întâlnește cu bărbații care o plac. "Unul m-a trecut în testament"

Mai exact, utilizatorii de internet s-au împărțit în două tabere, unii dintre ei fiind de părere că a mers prea departe: „Asta este furie și ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”, „Să-ți critici partenerul pentru că te-a înșelat este în regulă, dar copiii merită să aibă o relație bună cu tatăl lor”.

Citește și: Cum a ajuns o femeie să afle că iubitul ei are pe altcineva cu puțin timp înainte de a o cere în căsătorie. Povestea ei e virală

Au existat și oameni care au sărit în apărarea ei, fiind de părere că faptele ei sunt justificate: „Copiii merită să știe de ce familia lor s-a destrămat. Ei sunt mai deștepți decât credem, așa că trebuie să le acordăm <<credit>>”., „Merită să știe că o persoană atât de importantă în viața lor a greșit”.

Etichete: infidelitate , sotie , sot

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri