Michael Buble
Actualitate

Michael Buble / Profimedia Images

Michael Bublé a trecut prin momente delicate după ce fiul lui a fost diagnosticat cu cancer: ”Am fost instabil și vulnerabil!”

Michael Bublé, celebrul cântăreț canadian în vârstă de 46 de ani, a vorbit din nou despre ce întorsătură a luat viața lui atunci când Noah, fiul lui de trei ani, a fost diagnosticat cu o formă de cancer.

În vârstă de 36 de ani, artistul a mărturisit în cadrul unui interviu pentru ”The Mirror” că s-a simțit ”instabil și vulnerabil” atunci când fiul lui a fost diagnosticat cu hepatoblastom, o formă de cancer la ficat. Acum, însă, boala a intrat în remisie, iar artistul e pregătit să revină pe scenă.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Michael Buble, dezvăluiri după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer: ”Acum apreciez lucrurile mărunte!”

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Michael Bublé a mărturisit că a fost copleșit de teamă și de incertitudine atunci când fiul lui a fost diagnosticat cu o cancer la doar trei ani.

”Am trecut prin multe, evident. Când am bătut ultimul record, în 2018, fiul meu tocmai intrase în remisie și nu eram pregătit să revin.”, a explicat el.

”Nu știam asta la acel moment, dar eram instabil și vulnerabil. Am înregistrat un record atunci și apoi am încercat să iau o pauză.”, a mărturisit artistul, continuând: ”Acum mă simt bine. Fiul meu e sănătos, ceilalți copii și soția sunt bine, viața e frumoasă.”, a mai subliniat el, dezvăluind că e pregătit să revină pe scenă.

Michael Buble familie

Citește și: Michael Bublé își sărbătorește fiul, la cinci ani de când micuțul s-a luptat cu cancerul: "Eroul meu împlinește opt ani"

Michael Bublé  va avea al patrulea copil în vară

Pe lângă faptul că se concentrează pe cariera muzicală, Michael se pregătește de venirea pe lume a celui de-al patrulea copil, întrucât Luisana Lopilato este însărcinată.

”Spre sfârșitul verii va naște. Nu mă pricep la genul ăsta de chestii. Suntem foarte entuziasmați. Nu-mi pasă dacă e băiat sau fată. Pentru mine e la fel.”, a mai mărturisit artistul care are trei copii cu Luisana - Noah, de opt ani, Elias, de șase ani și Vida, de trei ani.

Etichete: copii , cancer , michael buble

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri