Michael Buble
Divertisment

Michael Buble, despre cum s-a schimbat viața lui după ce fiul lui a fost diagnosticat cu cancer/ Getty Images

Cum s-a schimbat viața lui Michael Buble, dezvăluiri după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer: ”Acum apreciez lucrurile mărunte!”

Au trecut aproape cinci ani de zile de când Michael Buble anunța că fiul lui a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Acum, însă, artistul a vorbit despre cum s-a schimbat viața lui de atunci și a admis că, deși fiul lui s-a vindecat, încă are anxietate atunci când îl duce la control.

Noah, acum în vârstă de opt ani, a fost diagnosticat cu hepatoblastom, o formă rară de cancer la ficat. Se întâmpla în 2016, iar la scurt timp, acesta a început ședințele de chimioterapie și radioterapie.

În cadrul emisiunii de la radio a lui Kate Garraway, Michael Buble a dezvăluit cum el și soția lui, Luisana Lopilato, au făcut față momentelor dificile prin care au trecut și, mai mult de atât, a dezvăluit că au dezvoltat ”scanxiety”, adică o anxietate la radiografii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Michael Bublé își sărbătorește fiul, la cinci ani de când micuțul s-a luptat cu cancerul: "Eroul meu împlinește opt ani"

”Sunt aproape cinci ani, dar încă mergem la controale, la radiografii și am dezvoltat o teamă. Cred că el este mai bine decât noi, nu se teme. E un băiat normal, care știe că e un super-erou, pentru că tata îi spune tot timpul.”, a dezvălui Michael Buble.

De asemenea, artistul a mărturisit că diagnosticul fiului său și lupta împotriva cancerului l-au schimbat, l-au învățat să aprecieze lucrurile și i-au dat șansa de a trăi mai profund.

”Știi, e aproape amuzant cum ajungi să crezi că atunci când suferi cu adevărat, când treci prin momente dificile, ajungi să trăiești mai profund.”, a spus Michael Buble, potrivit Daily Mail.

”Și, într-un mod ciudat, sunt fericit pentru oamenii care nu suferă, care nu experimentează nici durere, nici teamă și mă îngrijorează faptul că atunci când duci o viață perfectă, când te gândești că ești împlinit, în secunda doi se întâmplă ceva ce-ți schimbă viața complet.”, a mai adăugat artistul.

Michael Buble a anunțat că fiul lui s-a vindecat de cancer după o luptă de trei ani

Fiul lui Michael Bublé s-a vindecat de cancer la ficat la începutul anului 2020, după o luptă de trei ani, a anunțat cântărețul canadian.

"El este supereroul nostru", a declarat artistul care a adăugat că atunci când va crește, Noah nu dorește să devină cântăreț sau actor ci vrea să "înoate cu rechinii".

În 2016, Michael Buble şi Luisana Lopilato au renunţat la toate proiectele profesionale pentru a se concentra pe situaţia fiului lor.

Citește și: Cântăreața Linda Nolan, mărturisiri sfâșietoare despre lupta cu cancerul: ”Mă tem că acest Crăciun va fi ultimul din viața mea!”

Am fost mereu foarte vocali referitor la importanţa familiei şi a dragostei faţă de copiii noştri. Luisana şi eu ne vom dedica timpul şi toată atenţia acum pentru a-l ajuta pe Noah să se facă bine”, se mai arată în declaraţia publicată. ”În aceste momente complicate, nu vă cerem decât să vă rugaţi pentru noi şi să ne respectaţi intimitatea. Avem un lung drum de parcurs şi sperăm că, prin ajutorul familiei, prietenilor şi fanilor din întreaga lume, să câştigăm această bătălie, cu voia lui Dumnezeu”, spunea artistul la scurt timp după ce primise diagnosticul teribil.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri