Mila Kunis
Actualitate

Mila Kunis / Profimedia Images

Mila Kunis, discurs emoționant la premiile Oscar după ce a strâns zeci de milioane de dolari pentru refugiații din Ucraina

Mila Kunis, actrița în vârstă de 36 de ani, care s-a născut la Cernăuți, în Ucraina, a fost prezentă la gala de decernare a premiilor Oscar și a profitat de această ocazie pentru a vorbi despre ucrainenii care luptă pentru libertate.

După câteva zile în care s-a vorbit despre faptul că Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, ar putea intra în direct, printr-un videocall, la gala de decernare a premiilor Oscar, Mila Kunis a profitat de ocazia de a prezenta premiul pentru muzică pentru a vorbit despre ”cât de puternici și demni sunt ucrainenii”.

Citește și: Premiile Oscar 2022: Momentul în care actrița Kristen Stewart își sărută logodnica pe covorul roșu. Cele două s-au logodit în urmă cu câteva luni

"Când vedeți puterea și demnitatea celor care se confruntă cu devastarea, este imposibil să nu fiți mișcați de rezistența lor. Nu poți simți decât admirație pentru cei care găsesc puterea de a continua să lupte”, a spus actrița.

Participanții la gala premiilor Oscar 2022 au ținut un moment de reculegere în memoria victimelor războiului declanșat de Rusia în Ucraina.

”În timp ce filmul este un mijloc important pentru exprimarea umanității în vremuri de conflict, realitatea este că milioane de familii din Ucraina au nevoie de hrană, asistență medicală, apă potabilă și servicii de urgență. Resursele sunt limitate iar noi, împreună, ca o o comunitate globală, putem face mai mult”, a fost mesajul organizatorilor galei.

Citește și: Premiile Oscar 2022. Lista câștigătorilor. CODA, cel mai bun film. Will Smith primește trofeul pentru cel mai bun actor în rol principal. Jessica Chastain, desemnată cea mai bună actriță în rol principal

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mila Kunis și Ashton Kutcher au strâns 35 de milioane de dolari

Mila Kunis și Ashton Kutcher au reușit să strângă mai bine de 30 de milioane de dolari pentru refugiații din Ucraina, iar eforturile lor au fost apreciate nu doar de oameni din toate colțurile lumii, ci și de președintele Volodimir Zelenski, care a avut un video call cu aceștia.

Mila Kunis, actrița de la Hollywood care s-a născut la Cernăuți, în Ucraina și partenerul ei, Ashton Kutcher, au lansat o strângere de fonduri pentru a venit în ajutorul refugiaților din Ucraina.

Citește și: Mila Kunis, adevărul despre motivele care au determinat-o să spună ani de zile la rând că e din Rusia, deși s-a născut la Cernăuți, în Ucraina: ”Devenise obositor!”

La scurt timp, președintele ucrainean a reacționat pe rețelele sociale, arătându-și recunoștința pentru gestul acestora.

”Ashton Kutcher și Mila Kunis au fost printre primii care au răspuns suferinței noastre. Au strâns 35 milioane de dolari, bani care vor merge la @flexport și @Airbnb pentru a ajuta refugiații. Reconscător pentru gestul lor. Impresionat de hotărârea lor. Ei inspiră lumea”.

Citește și: Premiile Oscar 2022. Amy Schumer a apărut pe scenă costumată în Spider-Man, atârnând de tavan. Cum s-au îmbrăcat colegele ei 

Totodată, Zelenaski a declarat că Ashton și Mila sunt ”un cuplu de staturi care cred cu sinceritate în noi, în victoria noastră, în viitorul nostru...Le-am mulțumit în numele poporului nostru, în numele tuturor”, a mai scris el, în timp ce Ashton a redistribuit mesajul postat de președintele ucrainean pe Twitter.

Etichete: mila kunis , ucraina , razboi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri