Prințul Harry/ Profimedia
Divertisment

Prințul Harry/ Profimedia

Prințul Harry atacă din nou familia regală, susținând că nimeni a fost lângă el când s-a întors din Afganistan: „Zăceam pe podea” 

Prințul Harry a atacat din nou familia regală în cadrul noului documentar în care apare, intitulat „Heart of Invictus”, susținând că nimeni nu a fost lângă el și nu a primit suport atunci când s-a întors din Afganistan. 

Ducele de Sussex a simțit nevoia să-și expună din nou traumele în spațiul public, de data aceasta vorbind despre momentul când s-a întors din războiul din Afganistan. Harry apare în noul documentar „Heart of Invictus”, care are cinci părți, alături de mai mulți veterani de război, vorbind despre rănile, atât fizice, cât și emoționale, pe care aceștia le-au obținut în urma misiunilor militare. 

Citește și: S-au împlinit 26 de ani de la moartea prințesei Diana. Prințul Harry nu a putut să creadă că s-a stins: „Credeam că se ascunde”

Fratele mai mic al prințului William și-a pus traumele pe tavă și și-a atacat din nou familia, vorbind despre impactul pe care l-a avut pierderea mamei sale, prințesa Diana, la o vârstă foarte fragedă și efectul pe care această tragedie l-a avut asupra lui în misiunile militare din Afganistan. Harry și-a amintit că el nu a beneficiat de o rețea de suport emoțional atunci când s-a întors din război, mărturisind că oricât de mult a evoluat în prezent și s-a vindecat, „cicatricile vor rămâne mereu, prezente și vizibile”. 

Prințul Harry/ Profimedia
Prințul Harry/ Profimedia

„Cea mai mare luptă pe care am dus-o a fost cu oamenii. Nimeni din jurul meu nu m-a putut ajuta cu adevărat. Nu aveam acea rețea de suport sau vreun sfat expert ca să m-ajute să înțeleg ce se întâmpla cu mine, cu adevărat. Din păcate, la fel ca în cazul meu, realizezi că ai nevoie de ajutor specializat când ajungi să zaci pe podea, în poziție fetală și dorindu-ți să te fi ocupat totuși de tine anterior. Această situație vreau cu adevărat s-o schimb. Să nu se mai ajungă aici.”, a declarat prințul Harry în cadrul documentarului. 

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry nu ar divorța niciodată de Meghan Markle. Traumele din trecut sunt prea puternice

Meghan Markle apare doar în câteva secvențe din documentar, una dintre ele fiind un moment privat pe are aceasta l-a avut cu soțul ei înainte de Gala Salute to Freedom pentru veterani din New York, care a avut loc în noiembrie 2021, în care ducele i-a mărturisit soției lui că are emoții. 

„Nu am mai făcut asta de ceva vreme. Inima îmi bate puternic”, a declarat prințul Harry în timp ce se plimba nervos prin culise. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri