Momentul în care doi frați s-au revăzut după 40 de ani de când au fost separați. Imaginile sunt virale
Actualitate

Momentul în care doi frați s-au revăzut după 40 de ani de când au fost separați. Imaginile sunt virale / Captură foto video Daily Mail

Momentul în care doi frați s-au revăzut după 40 de ani de când au fost separați. Imaginile sunt virale

Un bărbat în vârstă de 49 de ani s-a reunit cu fratele lui după patru decenii de când au fost separați. Momentul emoționant a avut loc în cadrul emisiunii ”Long Lost Family”, iar imaginile inedite au făcut înconjurul lumii.

Murray Phillips, în vârstă de 49 de ani, a crescut la casa de copii din Staffordshire cu fratele lui, Ricky, înainte de a fi adoptați.

Citește și: Care este primul lucru pe care îl face Novak Djokovic zi de zi și cu ce a înlocuit cafeaua de dimineață. Și-a schimbat dieta în 2010

După trei ani petrecuți cu părinții adoptivi, însă, Ricky, care avea o relație dicilă cu mama lui, s-a întors în centrul de îngrijire. Murray, care avea doar nouă ani atunci, nu înțelegea de ce nu mai poate să-și vadă fratele.

De la 18 ani, însă, vârstă la care deținea un bar în Tamworth, acesta a început să-și caute fratele. Abia 40 de ani mai târziu, însă, echipa din spatele emisiunii ”Long Lost Family”, l-au ajutat să-și îndeplinească dorința de a-și regăsi fratele. Rikcy trăia în Canada de mai bine de 20 de ani, după ce s-a mutat acolo pentru a deveni tâmplar.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Ricky a fost totul pentru mine. Mereu avea grijă de mine și mă proteja. Mi-a lipsit în fiecare zi.”, a dezvăluit Murray, potrivit Daily Mail.

Atunci când Davina i-a spus lui Murray că echipa ei a reușit să-i găsească fratele, acesta a izbucnit în lacrimi și a spus că ”este cea mai bună zi din viața lui”, după cea în care s-a născut fiica sa, Laura.

Citește și: E frumoasă foc, dar consideră că această trăsătură i-a adus și probleme. Mărturisirile unui model: ”Oamenii nu te iau în serios!”

Ricky Barnes se află acum într-un centru de îngrijire unde se recuperează după un infarct, el învățând să meargă și să vorbească din nou.

În ciuda faptului că au trăit la mii de kilometri distanță și au fost despărțiți ani de zile, cei doi și-au păstrat simțul umorului. ”Este chel. La fel ca mine.”, a spus Ricky despre fratele lui, adăugând: ”Fericit, fericit!”

Etichete: frate , reintalnire

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri