Printul Harry si Meghan Markle/ Profimedia
Actualitate

Printul Harry si Meghan Markle/ Profimedia

Motivul pentru care prințul Harry nu ar divorța niciodată de Meghan Markle. Traumele din trecut sunt prea puternice

În ultima perioadă au ieșit la iveală mai multe detalii despre relația dintre prințul Harry și Meghan Markle, presa internațională speculând că cei doi au probleme în căsnicie. Mulți experți și-au dat cu părerea despre posibila ruptură dintre ducii de Sussex, însă chiar și așa, se pare că fratele mai mic al prințului William nu ar lua în considerare un divorț. 

Kate Mansfield, experta în relații de cuplu, a declarat pentru publicația Mirror că sunt puține șanse ca Harry să decidă să divorțeze și a explicat care ar fi motivele pentru care ducele nu ia acest pas în considerare. 

„Este foarte puțin probabil ca Harry să divorțeze vreodată de Meghan. Divorțul în cercurile regale este foarte descurajat, deși se întâmplă desigur”, a declarat Kate, adăugând că Harry are o traumă lăsată de moarte mamei sale care îi influențează deciziile când vine vorba despre relații. 

Citește și: Cum ar putea deveni Meghan Markle cel mai bine plătit influencer din lume. Ducii de Sussex au cheltuieli anuale exorbitante

„Pentru Harry, după ce și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, este probabil să existe o rană semnificativă de abandon care l-ar putea ține chiar și într-o căsnicie nefericită. Pierderea unui părinte îi determină pe majoritatea oamenilor să dezvolte o anxietate de atașament care, dacă nu este tratată, poate crea tendința de a rămâne în relații, indiferent de cum se simt de fapt.”, a mai spus experta în relații de cuplu. 

Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în anul 2018 și au doi copii împreună, pe prințul Archie și pe prințesa Lilibet. Experta în relații crede că, alături de copiii lor, ducii de Sussex formează o „familie funcțională”. 

„Având în vedere că cei doi au copii și par a fi o familie sănătoasă și funcțională, nu văd divorțul ca pe cea mai bună soluție pe care ar lua-o”, a mai spus Kate Mansfield. 

Harry și Meghan Markle și-ar dori să petreacă timp separat

Potrivit unor surse citate de Mirror, ducele de Sussex, în vârstă de 40 de ani, își dorește să călătorească singur în Africa, acolo unde va realiza un documentar pentru o platformă de streaming online. Prințul Harry își dorește „să se regăsească”, motiv pentru care acesta ar intenționa să plece în Africa fără Meghan Markle, soția lui de cinci ani și mama celor doi copii. În plus, pentru a filma acel documentar, acesta ar urma să calce pe urmele mamei lui, ai regretatei prințese Diana.

Citește și: Cum a rămas prințul Harry fără contractul cu platforma de streaming. Ducele de Sussex voia să facă interviuri cu Vladimir Putin

Informațiile privind călătoria în Africa au apărut la câteva zile după ce un apropiat a dezvăluit că ducii de Sussex ar fi ales să petreacă timp separat, pentru „a se vindeca și pentru a-și reconstrui legătura”.

„Încearcă să-și dea seama ce li s-a întâmplat. Harry nu se potrivește în lumea lui Meghan”, a dezvăluit o sursă pentru RadarOnline, adăugând că ducele de Sussex se află într-o perioadă a vieții în care speră să se regăsească.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri