Hailey Bieber/ Profimedia
Divertisment

Hailey Bieber 2022/ Profimedia

Hailey Bieber a fost dată în judecată de o companie de îmbrăcăminte. Soția lui Justin Bieber ar fi furat numele „Rhode”

Hailey Bieber a fost dată în judecată de o companie de îmbrăcăminte, pe motiv că modelul ar fi folosit numele de marcă înregistrată pentru compania sa de produse de îngrijire a pielii intitulată „Rhode”. 

În dosarele de judecată, compania de îmbrăcăminte Rhode NYC susține că afacerea lui Hailey Bieber, intitulată „Rhode” este foarte aproape de numele său de marcă comercială. Conform documentelor legale obținute de TMZ, Rhode NYC susține că Bieber a încercat să cumpere marca Rhode de la aceasta, dar proprietarii mărcii Purna Khatau și Phoebe Vickers au refuzat să-l vândă. De asemenea, compania susține că logo-ul minimalist al lui Bieber arată similar cu designul lor. 

O sursă apropiată a modelului în vârstă de 25 de ani a susținut că Hailey și Rhode NYC au ambele mărci comerciale pentru diferite tipuri de afaceri, ceea ce înseamnă că, compania de îmbrăcăminte ar putea să nu aibă motive pentru a o da în judecată pe soția lui Justin Bieber. 

Citește și: Hailey Bieber, transformarea de-a lungul anilor. Cum arăta soția lui Justin Bieber în adolescență. A negat operațiile estetice

Mai mult, potrivit informațiilor, compania de îmbrăcăminte, care a fost fondată în anul 2013, susține că afacerea lui Hailey a avut atât de mult succes până acum datorită faimei și conexiunii cu soțul ei, starul pop Justin Bieber, mai degrabă decât datorită calității produselor comercializate. Încă de la lansarea companiei „Rhode” a lui Hailey, atât modelul, care are o comunitate de 45 de milioane de urmăritori pe Instagram, cât și soțul ei Justin, care are 243 de milioane de urmăritori, promovează produsele pe rețelele de socializare. 

Compania Rhode NYC susține că din cauza confuziei de nume, mulți clienți ai companiei au etichetat-o din greșeală pe Hailey sau contul companie ei, atunci când au vrut să eticheteze compania de îmbrăcăminte.  

Rhode NYC solicită companiei lui Hailey să renunțe la numele Rhode dacă acesta va câștiga în instanță. „Nu am vrut să depunem acest proces, dar a trebuit să facem acest lucru pentru a ne proteja afacerea”, au declarat proprietarii companiei. 

Citește și: Hailey Bieber, supărată foc după ce s-a spus că e însărcinată. Soția lui Bieber a răbufnit: „Lăsați-mă în pace!”

Rămâne de văzut dacă Hailey Bieber va câștiga în instanță numele companiei sale. Cu toate acestea, ar avea șanse din cauza faptului că Rhode este al doilea nume al modelului, fiind un motiv care i-a dat prioritate față de compania de îmbrăcăminte. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri