natașa raab
Actualitate

Actrița Natașa Raab a murit la 70 de ani. / Foto: Facebook Teatrul Național Craiova

Natașa Raab a trecut printr-un calvar în ultimii ani și s-a stins în casa unei prietene. Cui i-a lăsat apartamentul ei din Craiova

Ultimii ani de viață ai Natașei Raab nu au fost deloc unii buni. De când a rămas văduvă, în 2019, atunci când soțul pe care l-a adorat, medicul Val Guțul a murit la 66 de ani, viața actriței s-a schimbat radical. A fost diagnosticată cu Parkinson atipic, a renunțat la viața publică și, în afară de celebra reclamă la lactate, nimeni nu o mai vedea pe scenă sau pe micul ecran.

Natașa Raab s-a stins la 70 de ani, în casa unei prietene, acolo unde stătea de doi ani. Nu mai avea pe nimeni, după ce, într-un timp scurt, i-au murit soțul, fratele și mama. Nici copii nu avea, după ce aces vis i-a fost răpit de un cancer uterin în urma căruia i-a fost extirpat uterul.

Citește și: Povestea de iubire a Natașei Raab. S-a îndrăgostit la prima vedere de soțul ei, a trăit 38 de ani cu el, iar moartea lui a dărâmat-o

”Natașa a murit în casa mea din Băilești, o luasem acolo, în urmă cu doi ani, ca să o pot îngriji permanent. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, ea suferea de o boală neurologică foarte gravă, nu mai putea nici coborî din pat, iar, în ultima lună, mai exact după ziua ei de naștere, nu mai putea spune mai nimic, decât ”Vreau apă!”. Nu-și mai dorea să mai trăiască. Era absentă de la tot, o mai înveseleam eu, dar nu-și mai dorea nimic. Îi mai rămânea plăcerea de a o coafa și de a o farda, a fost cochetă până în ultima clipă a vieții, dar și de a mânca, îi făceam mereu mâncărică de pui. Ea mă alinta ”mamina”. Am fost foarte apropiate, ca două surori. Mi-este foarte rău acum, stau pe pastile, de când a murit. Parcă o văd mereu prin casă, ne-am legat foarte mult, în acești ani, care au fost foarte grei și pentru mine, dar și pentru ea”, a povestit, pentru playtech.ro, Victoria Velea, femeia care i-a fost alături actriței în ultimele momente.

Natașa Raab avea un apartament în Craiova. Cui i l-a lăsat moștenire

Natașa era stabilită în Craiova, acolo unde au dus-o cele două mari iubiri ale ei: teatrul și bărbatul cu care a fost căsătorită 38 de ani și alături de care a trăit o dragoste de poveste. Actrița avea un apartament în oraș, dar nicio rudă apropiată căruia să i-l lase moștenire, așa că fosta ei locuință a ajuns la prietena de suflet care a îngrijit-o când i-a fost cel mai rău.

”I-au murit toți cei dragi, nu avea nici copii, nu avea cui să îi lase apartamentul din Craiova, așa că, în perioada în care încă se mai simțea bine, a umblat pe la notari ca să facă pe numele meu toate actele necesare. A vrut să lase totul în regulă după ce va muri. În ultimii doi ani, a locuit la mine, la curte, în Băilești, am cerut și acordul Protecției Sociale, ea a dorit să stea la mine, la aer curat, s-a simțit tare bine acolo”, a mai povestit doamna Velea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri