printesa charlene si printul albert de monaco
Actualitate

Prințesa Charlene a lipsit anul acesta de la festibitățile dedicate Zilei Naționale a Principatului Monaco. / Foto: Profimedia

"Ne e dor de tine, mami!" Copiii prințesei Charlene au afișat mesaje emoționante de Ziua Națională, petrecută în lipsa mamei lor

De Ziua Națională a micuțului stat Monaco are loc, anual o paradă la care asistă, de la balconul palatului, și familia regală. Anul acesta, deși întoarsă acasă după o lungă perioadă petrecută în Africa de Sud, prințesa Charlene nu a putut participa. Toate privirile și inimile au fost cucerite de gemenii ei de șase ani, care au ținut să-i transmită cât de mult o iubesc.

Citește și: Prințesa Charlene nu se află în Monaco. Prințul Albert a rupt tăcerea: ”E într-o locație secretă, are nevoie de odihnă!”

Prințesa Charlene a stat cea mai mare parte a acestui an în Africa de Sud, unde plecase pentru a promova stoparea braconajului de rinoceri, dar unde a fost nevoită să stea mai mult din cauza unei infecții ORL dobândite acolo. S-a întors recent în Principat, însă nerefăcută complet, nu s-a putut axa din nou pe îndatoririle regale. Din acest motiv a lipsit și de la ceremoniile ținute cu ocazia Zilei Naționale.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Albert de Monaco a ținut să precizeze că soția lui are nevoie de puțin timp pentru a se reface complet și, de asemenea, a spus că nu este vorba de Covid, cancer, operații estetice sau neînțelegeri de cuplu. Prințesa nu se află momentan în Monaco, ci într-o ”locație secretă”, unde se recuperează, departe de familia ei.

Citește și: Prințul Albert de Monaco, furios pe mama fiului său cel mare, după ce aceasta a făcut comentarii la adresa prințesei Charlene

”Este bine, dar are nevoie de odihnă și liniște. Nu se află în Principat, dar în curând vom putea să o vizităm. Nu vă pot spune mai multe. Este vorba de oboseală, nu doar fizică, care poate fi tratată doar cu odihnă. Pentru mine e simplu, prioritatea mea este familia. Este o perioadă importantă în viața copiilor, iar atunci când un părinte lipsește din motive medicale, celălalt trebuie să fie acolo”, a declarat prințul Albert în cadrul unui interviu pentru Monaco-Matin.

Gemenii prințesei Charlene au afișat mesaje emoționante pentru mama lor

printul albert copii

Citește și: Cea mai nonconformistă prințesă! Charlene de Monaco, în trening și cu părul ras în timpul unei expediții în Africa

Cu ocazia Zilei Naționale din 19 noiembre, prințul Albert și restul familiei regale și-au menținut obiceiul de a ieși la ferestrele palatului pentru a saluta mulțimea și a urmări ceremoniile. Prințesa Charlene a lipsit, iar copiii ei, Gabrielle și Jaques, au ținut să-i transmită mesaje scrise pe niște coli de hârtie chiar de mânuțele lor: "Te iubim, mami", apărea pe foaia ținută de băiețel, în timp ce sora lui geamănă a  transmis: "Ne e dor de tine, mami", alături de câteva inimioare desenate de ei.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri