familia regala de monaco
Actualitate

Prințesa Charlene, prințul Albert și gemenii lor, Jaques și Gabrielle / Foto: Getty Images

Prințesa Charlene, din nou în Monaco! Primele imagini de la aeroport, cu un câine năstrușnic, și alături de familie

După o ședere în Africa de Sud, care s-a prelungit mai mult decât ar fi crezut, prințesa Charlene de Monaco s-a întors acasă și și-a îmbrățișat din nou copiii și soțul.

Plecată în țara natală pentru a participa la o campanie împotriva braconajului rinocerilor, fosta înotătoare olimpică s-a ales cu o complicată infecție ORL pentru care a avut nevoie de operație, de vizite repetate la spital și care a pus-o în imposibilitatea de a zbura. După ce s-a refăcut, aceasta s-a întors în Monaco în dimineața zilei de 8 noiembrie.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, operată din nou, la câteva zile după ce prințul Albert a declarat că urmează să se întoarcă acasă

printesa charlene de monaco

Charlene a fost pozată de paparazzi pe pista aeroportului din Nisa pe care avionul său privat a aterizat în jurul orei 8:30. Slabă și îmbrăcată în negru și bej, cu mască pe față, aceasta a reușit să-i facă față cu greu câinelui care a însoțit-o și pe care-l avea în lesă.

Conform Nice-Matin, aceasta a fost așteptată de soț și de gemenii Jaques și Gabrielle, care au întâmpinat-o cu un mare buchet de flori. Familia regală s-a urcat apoi într-un elicopter și a zburat spre Monaco.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, prima reacție după ce a ajuns pe patul de spital. Ce a postat pe rețelele sociale 

Prințesa Charlene a stat Africa de Sud mai bine de jumătate de an

De la mijlocul lunii martie, Charlene s-a aflat în Africa de Sud, țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, pentru a lucra cot la cot cu o unitate ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului. Deși ar fi trebui să se întoarcă deja în Monaco, prințesa s-a ales cu o infecție ORL, așa că nu a putut călători spre casă, notează Daily Mail.

Citește și: Prințul Albert de Monaco, primele declarații despre divorțul de Charlene de Monaco: ”Nu a plecat pentru că era supărată pe mine!”

Charlene și Albert de Monaco au împreună doi copii gemeni de șase ani, în timp ce prințul mai are doi copii ilegitimi și se află în mijlocul unui nou scandal de acest gen. Gurile rele spun că prințesa a preferat să-și prelungească șederea în Africa pentru a nu da ochii cu cel acuzat că a făcut un copil din flori în 2005, pe când era deja într-o relație cu ea, însă informațiile medicale au dezvăluit că Charlene a contractat o infecție ORL pentru care a și avut nevoie de câteva operații.

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri