Kitty Spencer (1)
Actualitate

Kitty Spencer, primele declarații despre nunta luxoasă din Roma / Getty Images, Profimedia Images

Nepoata prințesei Diana, primele declarații după ce s-a căsătorit cu milionarul Michael Lewis: ”A fost un weekend de neuitat!”

Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, a făcut public un mesaj emoționant la doar câteva zile de când s-a căsătorit cu milionarul Michael Lewis, în vârstă de 62 de ani. Deși tatăl ei a lipsit de la evenimentul grandios, ea s-a arătat extrem de fericită că a fost condusă la Altar de cei doi frați ai ei.

Kitty Spencer, în vârstă de 30 de ani, a făcut primele declarații după ce s-a căsătorit cu milionarul Michael Lewis. Marele absent de la eveniment a fost Earl Spencer, tatăl acesteia, ceea ce a dat naștere multor speculații, mai ales că soțul ei este mult mai în vârstă decât ea, având 62 de ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lady Kitty și Michael Lewis, în vârstă de 62 de ani, și-au unit destinele în fața a numeroși invitați, printre care cântăreața Pixie Lott, a Sabrinei, soția lui Idris Elba. Tânăra a fost condusă la Altar de cei doi frați ai ei, lucru de care ea s-a arătat foarte încântată, potrivit unei declarații făcute pe Instagram.

Citește și: Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, nuntă de vis în Roma. Milionarul care i-a devenit soț e mai mare cu 32 de ani

Cel mai frumos moment din viața mea a fost, fără doar și poate, să-i am pe frați lângă mine, să mă conducă la Altar. Le mulțumesc familiei și prietenilor pentru un weekend de neuitat, în care m-au înconjurat cu iubire. E ca un vis!”, a mărturisit ea.

Tânăra nu a vorbit, însă, despre motivele pentru care tatăl ei nu a fost prezent la eveniment, însă o sursă apropiată familiei a dezvăluit că acesta ar fi fost nevoit să lipseasca din cauza rănii de la umăr pe care a suferit-o de curând.

”Charles s-a rănit de curând la umăr și poate acesta este motivul pentru care nu a călătorit. A fost cel mai bine pentru toată lumea ca el să nu fie acolo.”, a dezvăluit o sursă, potrivit Mirror.

Northamptonshire CCC Photocall
NORTHAMPTON, ENGLAND - MARCH 30: Lord Charles Spencer, the 9th Earl Spencer looks on during the Northamptonshire CCC photocall held at Althorp House on March 30, 2011 in Northampton, England. (Photo by David Rogers/Getty Images)

De curând, Earl Spencer, fratele prințesei Diana, s-a rănit la braț, ce i-a afectat libertatea de mișcare.

Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, nuntă de lux în Italia

Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit, la sfârșitul săptămânii trecute, cu milionarul Michael Lewis, în vârstă de 62 de ani, iar marele absent de la evenimentul grandios a fost chiar tatăl ei, Earl Spencer.

Deși acest lucru a stârnit numeroase controverse, o sursă apropiată lor a dezvăluit motivul pentru care acesta ar fi fost nevoit să nu fie alături de fiica lui.

Citește și: Marele absent de la nunta lui Kitty Spencer a fost chiar tatăl ei. De ce nu condus-o la altar Earl Spencer pe fiica lui cea mare

Kitty Spencer, cu 32 de ani mai tânără decât cel care i-a devenit soț, a avut parte de o nuntă de prințesă. A schimbat cinci rochii și s-a distrat alături de invitații ei unul și unul. Arcade de flori colorate, un show de lumini, focuri de artificii și un meniu cum nu se găsește nici în cele mai scumpe restaurante, toate au fost pe placul oaspeților și al mirilor.

Citește și: Nepotul prințesei Diana, cel mai râvnit burlac din Marea Britanie. Ce avere ar putea moșteni Louis Spencer

Rochia albă de mireasă, ce a fost îmbrăcată la ceremonia religioasă, a fost una amplă, cu guler înalt și mâneci bufante, trenă lungă și voal brodat, inspirată de epoca victoriană, un tribut adus mamei lui Kitty, ce a purtat o ținută asemănătoare la nunta ei. În acest fel, tânăra și-a arătat atașamentul nu numai față de familie, ci și de tradiție și de țara ei.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri