amelia si eliza spencer
Actualitate

Amelia și Eliza Spencer, nepoatele gemene ale prințesei Diana. / Foto: Profimedia

Nepoatele gemene ale prințesei Diana, fabuloase pe covorul roșu de la Cannes. Eliza și Amelia au acaparat toate blițurile fotografilor

Eliza și Amelia Spencer, nepoatele gemene ale prințesei Diana, au avut o apariție spectaculoasă la premiera "Top Gun: Maverick", de la Festivalul de Film de la Cannes. Cele două frumuseți au îmbrăcat rochii elegante, lungi până în pământ, accesorizate cu bijuterii argintii, iar blițurile fotoreporterilor le-au reperat imediat.

Nu se îmbracă identic, dar au grijă mai mereu să se asorteze sau să meargă pe aceeași linie vestimentară. Imposibil de deosebit la prima vedere, Eliza și Amelia sunt mari iubitoare de haine de brand și știu cum să facă să strălucească la fiecare apariție publică, așa cum s-a întâmplat la Festivalul de Film de la Cannes din 2022.

Citește și: Gemenele Spencer, despre mătușa lor, Diana: „Știa să citească inimile copiilor”. Cum arată azi verișoarele prinților William și Harry

amelia si eliza spencer
Lady Eliza Spencer și Lady Amelia Spencer, la premiera 'Top Gun: Maverick' de la Festivalul de Film de la Cannes 2022. / Foto: Profimedia
Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Lady Eliza a îmbrăcat o rochie neagră, cu aplicații strălucitoare, crăpătură pe picior și decupaje în zona taliei. A ales cercei candelabru și o coafură simplă, cu părul îndreptat perfect și lăsat pe spate. Sora ei, Amalia, a purtat o rochie neagră, din voal, pe un umăr, cercei lungi și părul prins într-o coadă impecabilă.

amelia si eliza spencer
Amelia și Eliza Spencer, nepoatele gemene ale prințesei Diana, la Festivalul de Film de la Cannes 2022. / Foto: Profimedia

Eliza și Amelia sunt nepoatele prințesei Diana, fiicele lui Charles Spencer și ale Victoriei Aitken. Deși nu sunt la fel de cunoscute ca sora lor cea mare, Kitty Spencer, care și-a creat deja un nume în lumea modei și a devenit imaginea unor branduri de lux, gemenele vin tare din urmă. Acestea mai au un frate, Louis, viconte de Althorp, despre care se spune că va moșteni domeniul și casa în care a copilărit prințesa Diana. De asemenea, mai au un frate de aproape 19 ani, din cea de-a doua căsătorie a mamei lor.

Citește și: Ele sunt nepoatele gemene ale prințesei Diana. Tinerele au 29 de ani și s-au mutat la Londra: ”Suntem încântate să fim aici!”

Gemenele Spencer aveau cinci ani când a murit prințesa Diana

Citește și: Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, nuntă de vis în Roma. Milionarul care i-a devenit soț e mai mare cu 32 de ani

În vârstă de 29 de ani, Eliza și Amelia nu au simțit pe deplin influența pe care o avea prințesa Diana, mai ales că au copilărit în Africa de Sud, nu în mijlocul tuturor evenimentelor din Londra. Când fosta soție a prințului Charles a murit, fetele aveau doar cinci ani, însă cu timpul, când au ajuns la maturitate, gemenele Spencer au cunoscut ce putere avea cea supranumită prințesa inimilor și cât de iubită era.

„Dintotdeauna am știut-o doar ca mătușa noastră. Era incredibil de caldă și iubitoare. Crescând în Africa de Sud, nu am știut cât de cunoscută e la nivel mondial și ce rol avea, am realizat însă ani mai târziu. Întotdeauna făcea tot posibilul să se conecteze cu noi, avea acel talent de a citi inimile copiilor”, a povestit Eliza Spencer în 2021, pentru revista Tatler, într-unul dintre primele interviuri pe care ea și sora ei le-au acordat presei.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri