Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey, noi declarații despre moartea fiului său de cinci luni „Nu am vrut să sufere!”
Actualitate

Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey, noi declarații despre moartea fiului său de cinci luni „Nu am vrut să sufere!” / Profimedia Images

Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey, noi declarații despre moartea fiului său de cinci luni: „Nu am vrut să sufere!”

Nick Cannon, fostul soț al cântăreței Mariah Carey, a trecut prin momente dificile în urmă cu câteva săptămâni, când fiul lui de doar cinci luni a murit din cauza unei tumori pe creier. Acum, însă, acesta a dezvăluit care a fost motivul pentru care a decis ca bebelușul să nu fie supus unor ședințe de chimioterapie.

Nick Cannon și fosta lui parteneră, Alyssa Scott, au decis ca fiul lor de cinci luni, care a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier, să nu urmeze o cură de chimioterapie, întrucât și-au dorit să se concentreze doar pe fericirea lor în acele ultime momente cu bebelușul lor.

Citește și: Primele imagini cu Tom Parker, diagnosticat cu tumoră de gradul 4 pe creier. Artistul, surprins în timp ce se juca cu fiica lui

Potrivit acestuia, chimioterapia nu a fost o opțiune pentru fiul lor de cinci luni.

”Am avut conversații de calitate despre viață. Nu am fi putut să le avem dacă am fi fost în spital, dacă el era conectat la aparate. Știu ce înseamnă durerea, știu ce înseamnă chimioterapia. Nu am vrut ca el să sufere.”, a mărturisit artistul, potrivit revistei People.

Nick Cannon și fosta lui parteneră au luat această decizie după ce prezentatorul TV a urmat câteva ședințe de chimioterapie în urmă cu câțiva ani, când a fost diagnosticat cu lupus, o boală autoimună ce poate determina deteriorarea organelor și inflamații.

Fiul lui Nick Cannon a avut o tumoră malignă la creier

Prezentatorul TV a făcut anunțul devastator chiar în emisiunea sa, The Nick Cannon Show. "În weekendul trecut l-am pierdut pe fiul meu cel mic din cauza unei afecțiuni numite hidrocefalie. A fost vorba despre o tumoră malignă la creier, un cancer cerebral", a dezvăluit Nick cu lacrimi în ochi.

Nick Cannon

Actorul a povestit că întregul calvar a început când micuțul avea numai două luni. Nick și mama lui Zen, modelul Alyssa Scott, au observat atunci că băiețelul avea probleme de respirație și o mărime destul de neobișnuită a capului, însă medicii le-au spus că fiul lor avea o acumulare de lichid în cap, acesta fiind diagnosticat în cele din urmă cu o tumoră malignă. "Imediat a trebuit să intre în operație", a mai spus fostul soț al solistei Mariah Carey.

Citește și:Fiica lui Mariah Carey, prima campanie de modă la doar zece ani. Monroe este versiunea mai tânără a mamei sale

Zen era cel mai mic dintre copii lui Nick Cannon. Acesta mai are șase copii: o pereche de gemeni, Morrocan și Monroe, cu Mariah Carey și o alta cu actuala lui parteneră, Abby de la Rosa. De asemenea, acesta mai are doi copii și cu Brittany Bell, Golden și Powerful.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri