Nicole Eggert
Actualitate

Nicole Eggert. Profimedia

Nicole Eggert, apariție rară în public după diagnosticul de cancer. Actrița din „Baywatch” duce o luptă dură cu teribila boală

Nicole Eggert, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din „Baywatch”, serialul de succes al anilor '90, a fost fotografiată în Los Angeles, într-o apariție rară în public de când a fost diagnosticată cu cancer la sân în urmă cu câteva luni.

Fosta vedetă „Baywatch”, în vârstă de 52 de ani, a îmbrăcat o ținută lejeră, cu pantaloni de trening și hanorac și a asortat o pereche de ochelari de soare negri, o geantă elegant și papuci gri confortabili.

Ieșirea sa în public urmează numeroaselor mesaje de sprijin din partea prietenilor ei celebri, în urma unui videoclip pe care l-a postat în martie, pe rețelele sociale, surprinzând momentul în care s-a ras pe cap ajutată de una dintre fiicele ei.

„Îți trimit o îmbrățișare mare”, a scris actrița Jennie Garth, în timp ce Alyssa Milano a notat: „Grație. Ai cel mai mult har. Inspiri lumea și te apreciez”. „Ești puternică. Vei reuși!!!”, i-a transmis și Taylor Hasselhoff, fiica starului David Hasselhoff, în timp ce Erika Eleniak, cunoscută pentru rolul Shauni McClain din „Baywatch”, a asigurat-o de „îmbrățișări uriașe din partea mea”.

"Baywatch", Nicole Eggert, Pamela Anderson, 1993
"Baywatch", Nicole Eggert, Pamela Anderson 1993 / Foto: Profimedia

Regretul lui Nicole Eggert

În februarie, Nicole a dezvăluit că și ganglionii ei limfatici au fost curprinși de cancer, pe fondul luptei pe care o duce cu o formă „foarte rară” de cancer la sân în stadiul 2.

Actrița, care a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer la sân în decembrie 2023, a declarat pentru Inside Edition că își reproșează faptul că nu a mers la controalele de rutină și la ecografiile mamare de-a lungul anilor.

Nicole a declarat că, după ce s-a îngrășat mai bine de 11 kilograme și a simțit durere la sânul stâng, i s-au făcut o mamografie și trei biopsii care au dus la acest cumplit diagnostic.

Nicole Eggert a jucat în serialul „Baywatch” rolul salvamarului Summer Quinn, timp de mai bine de 44 de episoade, din 1992 până în 1994.

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri