nicole eggert
Actualitate

Nicole Eggert, când juca în Baywatch vs. 2023 / Foto: Profimedia

Nicole Eggert din "Baywatch", diagnosticată cu cancer la sân. E mamă singură a două fete și nu stă bine financiar: "O călătorie dură"

În anii '90 zâmbea fericită de pe micile ecrane, din serialul "Baywatch", iar acum, la vârsta de 51 de ani, Nicole Eggert a fost diagnosticată cu cancer la sân și trece prin marea încercare a vieții ei.

"Este copleșitor și fac orice pot pentru a nu o lua razna", a declarat actrița pentru People. Diagnosticul a venit în decembrie 2023. Nicole a povestit că s-a îngrășat 11 kilograme în trei luni și că în octombrie a simțit dureri teribile la sânul stâng. Inițial, a crezut că sunt simptome ale menopauzei, dar în timpul unei autoexaminări, a simțit un nodul, așa că și-a sunat medicul.

Citește și: La 29 de ani, însărcinată în ultimul trimestru, i s-a spus că are cancer în stadiul 4. “Mi-au mai dat șase luni de trăit”

"Baywatch", Nicole Eggert, Pamela Anderson, 1993
"Baywatch", Nicole Eggert, Pamela Anderson 1993 / Foto: Profimedia

"A fost neliniștitor și dureros. Am mers imediat la medicul meu generalist, care mi-a spus că trebuie să fiu examinată. Problema a fost că nu am putut obține o programare, totul era deja rezervat. Așa că a trebui să aștept până la sfârșitul lunii noiembrie", a povestit Nicole.

După o mamografie și trei biopsii, Nicole Eggert a aflat că suferă de cancer mamar. 

Nicole Eggert este mama a două fete. Stă prost cu banii și nu are nici alți membri ai familiei

"Această călătorie a fost dură pentru mine. Asta nu a fost o briză ușoară prin viață", a adăugat actrița, spunând că încearcă să rămână pozitivă. "Citesc citate inspiraționale și chestii banale care mă ajută să merg mai departe". Eggert așteaptă acum ca oncologul ei să-i stabilească tratamentul. Va avea nevoie și de o operație și deocamdată nu știe dacă boala s-a extins în alte părți ale corpului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Chinul fiicei lui Mihai Stoica și lupta cu cancerul. Teodora a descoperit boala la 24 de ani, dintr-o pură întâmplare

"Pot să simt nodulul din sân. E acolo. Trebuie scos. Acum este o chestiune legată de decizia dacă trebuie să fac tratament înainte de operație sau după. Uneori mă panichez. Stai și aștepți cu chestia asta în tine și fiecare secundă care trece, te gândești că mai crește și doar îți dorești să-l scoți".

Cea mai mare frică a lui Nicole este că nu va mai fi acolo pentru fiicele ei, Dilyn (25 de ani) și Keegan (12 ani). "Dilyn este adult, dar am un copil de 12 ani pentru care sunt unicul îngrijitor. Nu am familia, nu am nimic. Diagnosticul m-a făcut să realizez că este ceva prin care trebuie să trec, pe care trebuie să-l înving. Keegan are nevoie de mine mai mult decât de orice și de oricine", a mai declarat actrița. Aceasta nu se descurcă bine nici din punct de vedere financiar, așa că o prietenă a lansat o campanie de strângeri de fonduri.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri