Kate Middleton/ Profimedia
Actualitate

Kate Middleton/ Profimedia

Noi dezvăluiri despre Kate Middleton, după ce a fost supusă unei operații abdominale: „Viața ei a fost în pericol!”

Kate Middleton a fost externată în secret, la mai bine de două săptămâni de când Palatul Kensington a dezvăluit că prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost supusă unei operații abdominale. Acum, însă, au apărut noi detalii despre starea ei de sănătate.

În cadrul unui nou episod al emisiunii „Fiesta”, care este difuzată la postul de televiziune spaniol Telecinco, prezentatoarea Emma Garcia și colaboratorii săi au vorbit despre Kate Middleton, care a fost internată în spital pentru mai bine de două săptămâni.

Citește și: Viața lui Kate Middleton înainte să se căsătorească cu prințul William. Fotografii vechi cu prințesa, virale pe TikTok

„Adevărul nu-l vom ști niciodată decât în cazul în care recuperarea nu decurge cum trebuie și nu vor avea de ales”, a declarat unul dintre invitați, potrivit Marca.

Prince William and Kate Middleton in Scotland
Kate Middleton, prințesa de Wales. Profimedia

Această declarație a făcut-o, însă, pe Emma Garcia să pună mai multe întrebări: „Pe lângă toate aceste informații care apar. Este bine acum? Este viața ei în pericol?”, s-a întrebat ea, iar unul dintre jurnaliștii invitați a răspuns: „Viața ei a fost în mare pericol. Îngrijorarea de la Casa Regală este palpabilă. Procesul post-operator s-a complicat, iar medicii au făcut tot ce au putut ca să-i salveze viața”.

Citește și: Kate Middleton, ținta comentariilor dure pe internet. Cum a reușit prințesa de Wales să-i enerveze pe britanici: „E absurd ce face”

Kate Middleton a fost externată, dar Palatul Kensington nu a confirmat informația

Prinţesa de Wales a fost externată după ce a fost internată la 16 ianuarie în vederea unei ”intervenţii chirurgicale programate potrivit Palatului Kensington, dezvăluie tabloidul britanic The Sun.

Kate Middleton a fost internată la London Clinic la 16 ianuarie.

Informaţia externării prinţesei nu a fost confirmată de Platul Kensington, care se ocupă de comunicarea lui Kate.

Citește și: De ce este necesară o spitalizare atât de lungă a prinţesei de Wales, recent operată? Presa britanică, în căutarea unor răspunsuri

”Operaţia s-a desfăşurat cu succes”, iar Kate urma să rămână la spital ”timp de 14 zile”, anunţa palatul.

Patologia lui Kate nu a fost dezvăluită.

Singura informaţie pe care monarhia a divulgat-o este că prinţesa de Wales nu suferă de un cancer.

Kate Middleton urmează să-şi reia activitatea oficială spre sfârşitul lui martie.

Primţul William, soţul lui Kate a anulat numeroase angajamente pe timpul convalescenţei după operaţie.

Regele Charles al III-lea a fost operat vineri la prostată şi se află înaceeaşi clinică privată londoneză cu prinţesa, unde a fost viziatat de către soţia sa, regina Camilla.

După operaţia lui Charles, Camilla le-a vineri unor persoane din clinică că regele ”se simte bine”, scrie presa britanică.

Data externării regelui nu a fost anunţată.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?