The Princess of Wales joins a Family Portage Session
Divertisment

Kate Middleton. Catherine, prințesa de Wales. Profimedia

Kate Middleton, ținta comentariilor dure pe internet. Cum a reușit prințesa de Wales să-i enerveze pe britanici: „E absurd ce face”

Kate Middleton, soția prințului William, a fost ținta comentariilor acide după ce a apărut îmbrăcată într-o cămașă scumpă într-un videoclip înregistrat pentru a le cere britanicilor să doneze bani pentru copiii aflați în nevoie.

În cadrul unui material înregistrat pentru BBC, prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, apare îmbrăcată într-o cămașă semnată Lisou Betty, realizată din mătase naturală.

Citește și: Așa nu a mai apărut în public! Kate Middleton, în pantaloni de trening și tricou, pe un teren de rugby. A schimbat și pase cu sportivii

Piesa vestimentară, care nu mai este disponibilă acum, are un preț de 315 lire sterline, adică în jur de 1800 de lei, potrivit unui fan.

„În această seară este despre a ajuta, despre a susține și despre a încuraja toți copiii să devină cea mai bună versiune a lor, ceea ce este crucial pentru sănătatea și fericirea lor”, a spus prințesa de Wales în videoclipul respectiv, adăugând: „Este vital să cultivăm să le cultivăm o copilărie frumoasă, de aceea sunt atât de importante proiectele susținute de Children in Need”, a mai spus Kate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

BBC’s Children in Need este o gală anuală de strângere de fonduri, care reunește numeroase celebrități pentru a aduna bani care vor fi folosiți pentru susținerea copiilor care provin din familii defavorizate din Regatul Unit.

Citește și: Kate Middleton și prințul William, întrecere pe biciclete într-o sală de sport. Prințesa de Wales a fost în fustă și cizme cu toc

În ciuda eforturilor făcute de Kate Middleton, criticile nu au întârziat să apară: „O milionară care deschide gala Children in Need la BBC. Cerând oamenilor să doneze...”, a fost un comentariu lăsat de un utilizator, în timp ce un altul a reacționat: „Știu familii care au copii cu dizabilități și nu care nu au ce să le pună pe masă. Așadar, Kate apare într-o bluză de 315 lire sterline. Ar fi fost mai etic să iasă să spună că va dona o sumă pentru aceștia. Ce absurd”.

„Sper că prințesa de Wales va ieși să anunțe că 10 la sută din fondurile regale se vor îndrepta spre acest demers. Cred că atunci va începe să-i inspire pe oameni”, a mai scris cineva.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri